Gönderen Konu: Bingo Kadınlara sorduk 1.Dönem Kazananlar  (Okunma sayısı 3066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Bingo Kadınlara sorduk 1.Dönem Kazananlar
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2014, 18:24:10 »
Arkadaşlar bir konuda bence biraz yanlı düşünüyoruz;

Sonuçta soyadı aynı olunca birincisi o kişiler illa aynı aileden olacaklar diye birşey yok,
ikincisi ve asıl önemli olanı, bu insanlar ayrı ayrı facebook hesapları ile çekilişlere katılmışlar ve görüldüğü üzere de çok şanslılar ve hediye kazanmışlar. ( KAVAKLI soyadından evet 2 tane olması zor biraz )

Yani şimdi aynı aileden birileri gidipte alışveriş merkezinde alışveriş yapıyor ve farklı zamanlarda kendi isimleri ile kaydoluyorsa ( kredi kartı sahibi sadece çek alıyor bazı kampanyalarda ) ve onlara da çok şanslı olduklarından birşeyler çıkıyorsa yapacak birşey yok.

Dipnot olarak genelde kadınlara sorduk, annelere sorduk şeklindeki kampanyalara katılmıyorum, buna da katılmadım.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2014, 00:58:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben aynı aileye 2 tane gidince üzülüyorum  Bunu yetkililere mesaj olarak yazdım 2 tane KAVAKLI iki tane AYDIN var. 100-500 kişiye verseler birsey demeyecegim ama, zaten 10-20 kişide de bu olmasın yahu. Yazıktır günahtır.

Siz de yazın Bingo'ya özel mesaj ile.

offfffff bıktım artık böyle düşünenlerden benim soyadım GÖK . tanımadığım o kadar çok gök soyadlı kampanyacı varki aynı soy ad sadece aynı sülalede yok bunu anlayın artık. benim eşimin sülalesinde bile ibrahim gök isimli 6 kişi var hepsi farklı kişi mesel. beim  tanımadığı onlarca selda gök var benmiyim değilim aynı isim soy aiim bile olabilir aynı yarışmaya katılan inci gök mesela kampanyacı bi arkadaş o yarışmadan kazandı diye neden ben eleneyim ya ? yada kuzenim de aynı yarışmaya katılınca o kazanırsa neden ben kazanamayayım ya neden ? o başka ben başka kişiyim sonuçda
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2014, 08:58:20 »
ben de kazanmıştım hediyelerim  dün geldi

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2014, 15:08:46 »
ben de kazanmıştım hediyelerim  dün geldi
ödülü ne işe yarıyor güzel mi?  tebrik ederim bu arada  :)

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2014, 15:23:27 »
Teşekkürler giftkart  bazı şehirlerde 2 kişilik yemek

Çevrimdışı pelins

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 18 Ocak 2014, 23:32:27 »
Ben aynı aileye 2 tane gidince üzülüyorum  Bunu yetkililere mesaj olarak yazdım 2 tane KAVAKLI iki tane AYDIN var. 100-500 kişiye verseler birsey demeyecegim ama, zaten 10-20 kişide de bu olmasın yahu. Yazıktır günahtır.

Siz de yazın Bingo'ya özel mesaj ile.

offfffff bıktım artık böyle düşünenlerden benim soyadım GÖK . tanımadığım o kadar çok gök soyadlı kampanyacı varki aynı soy ad sadece aynı sülalede yok bunu anlayın artık. benim eşimin sülalesinde bile ibrahim gök isimli 6 kişi var hepsi farklı kişi mesel. beim  tanımadığı onlarca selda gök var benmiyim değilim aynı isim soy aiim bile olabilir aynı yarışmaya katılan inci gök mesela kampanyacı bi arkadaş o yarışmadan kazandı diye neden ben eleneyim ya ? yada kuzenim de aynı yarışmaya katılınca o kazanırsa neden ben kazanamayayım ya neden ? o başka ben başka kişiyim sonuçda

biz de aynı isimle kaanıp zeytinyagı gibi üste cıkanlardan bıktık.Ofunuzu kendinize saklayın