Gönderen Konu: makarneks yeni kampanya  (Okunma sayısı 1810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
makarneks yeni kampanya
« : 13 Aralık 2013, 19:17:11 »
forumda arama motorunda aradım ama kampanya açılmamış herhalde rastlamadım eğer açılmışsa özür dilerim şimdiden
Bu post’u beğen MakarNeks’leri kap! Post'u beğenen her 33. kişiye MakarNeks bizden. Ayın 16’sına kadar katılmazsan üzülürsün, bizden söylemesi.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

hesaplamanızı yapıp sayıyı yakalarsanız 33 ve katları kazanıyorsunuz ben 726.kişiye odaklanıp 22.kazanan kişi olmalıyım inşallah ilk kez kendim için sevdiğim bir şeyi kazanmış olucam
herkese bol şans
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: makarneks yeni kampanya
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2013, 15:14:13 »
tam 726.kişi bendim cahilliğimden ama ekran görüntüsünü almadım kazananlarda ismim yok bir daha makarneksin hiçbir kampanyasına katılmayacağım.Böyle bir rezalet olamaz ya

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2013, 15:33:06 »
tam 726.kişi bendim cahilliğimden ama ekran görüntüsünü almadım kazananlarda ismim yok bir daha makarneksin hiçbir kampanyasına katılmayacağım.Böyle bir rezalet olamaz ya

726 eşimdi ekran görüntüsü de aldı ama listede adı yok

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2013, 21:07:03 »

726 eşimdi ekran görüntüsü de aldı ama listede adı yok

yeminle bendim 726.kişi hatta sayfayı 4 kez yeniledim 5.de 727.kişi eklendi.ben ne hile bilirim ne başka şey kesinlikle bu sistemlerinden kaynaklanan bir durum başka bir açıklaması olamaz makarnekse yazdım cevap bile vermeye yanaşmadılar

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2013, 21:26:03 »
Hala öğrenemediler duvara yorum yapan bilmem kaçıncı türünden yarışmaların hiç bir şekilde ne sağlıklı olması mümkün ne de olaysız.
Yorum silen , başka şeyler yapan herkes karıştırır ortalığı.
Tukaş yarışması da böyleymiş geçen haftaki, bilsem katılmazdım.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2013, 23:13:41 »
Hala öğrenemediler duvara yorum yapan bilmem kaçıncı türünden yarışmaların hiç bir şekilde ne sağlıklı olması mümkün ne de olaysız.

yok bana ders oldu bir daha bu şekilde bir kampanyaya diil katılmak burada konusunu dahi açmam. ben bu kampanyalar konusunda çok yeniyim, elbette siz benden daha bilgilisiniz ilk ve son kez başıma geldi bir daha tövbe.Kesinlikle haklısınız geri çeken beğenisini veya yorumluysa yorumu silen kişiler yüzünden sayı sürekli değişebilir benim düşüncem bir kişi sayıyı yakaladığında silinmede olsa veya beğenisini çekende olsa o kişinin hakkını yememek adına kişi ismi kayıt oluyor diye düşündüm ama demekki hatalı düşünmüşün son günki sayılar baz alınıyor bu sayedede kime denk düşebileceği kesinlikle bilinmiyor

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2013, 10:26:44 »
Bu arada öğrenemediler derken firmalardan bahsediyorum sakın yanlış anlamayın.
Tukaş'ın kampanyası da bu şekildeymiş kim bilir kaç mesaj silinmiştir. Ben de beğenili ve bu tür kampanyalara bilerek hayatta katılmam.
Benim sevdiğim çekilişli olanlar, çünkü oyun ve hız şeklinde olanlarda mutlaka hileciler çıkıyor.

yok bana ders oldu bir daha bu şekilde bir kampanyaya diil katılmak burada konusunu dahi açmam. ben bu kampanyalar konusunda çok yeniyim, elbette siz benden daha bilgilisiniz ilk ve son kez başıma geldi bir daha tövbe.Kesinlikle haklısınız geri çeken beğenisini veya yorumluysa yorumu silen kişiler yüzünden sayı sürekli değişebilir benim düşüncem bir kişi sayıyı yakaladığında silinmede olsa veya beğenisini çekende olsa o kişinin hakkını yememek adına kişi ismi kayıt oluyor diye düşündüm ama demekki hatalı düşünmüşün son günki sayılar baz alınıyor bu sayedede kime denk düşebileceği kesinlikle bilinmiyor