0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinScotch-Brite Paspas Bil Kazan %100 KampanyasıAçıklama : 27 Aralık 2013-3 Ocak 2014 tarihlerinde web sitemizden Bil Kazan kampanyasına katılıp soruları doğru cevaplamanız sonucunda 1 adet %100 indirimli Scotch-Brite Paspas ürünü kazandınız. İndirimli ürününüzü 31 Ocak 2014e kadar ürünün satıldığı Migros mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indiriminiz teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarınız 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişinize indirim olarak yansıyacaktır.bu yazı nereye geliyor ?
Scotch-Brite Paspas Bil Kazan %100 KampanyasıAçıklama : 27 Aralık 2013-3 Ocak 2014 tarihlerinde web sitemizden Bil Kazan kampanyasına katılıp soruları doğru cevaplamanız sonucunda 1 adet %100 indirimli Scotch-Brite Paspas ürünü kazandınız. İndirimli ürününüzü 31 Ocak 2014e kadar ürünün satıldığı Migros mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indiriminiz teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarınız 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişinize indirim olarak yansıyacaktır.
izmir optimumdaki migrostan son kalan 3 tane 3lü paspası aldım bitti
Paspasları alan var mı tekli mi alınıyo uclu muuu ikili miii
Ballar %100 Toplam 0,10 krş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuda %100 bedava Meyve suları 0,10 krş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBallar %100 Toplam 0,10 krş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBuda %100 bedava Meyve suları 0,10 krş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu tarz şeyleri paylaşmayın kardeşim bütün dikkati çekiyon şikayet ediyor kaç kişi migrosa gorüntü atıyor yonetim yasakladı ayrıca bize ne senin kaç tane aldığından havamı atıyonyani
aynen armağan sana katılıyorum bu bize eksi olarak geri dönüyor daha önceleri aramağan sömürüyordu şimdi sen fotoğraf koyma onun yerine ihtiyacı olana ver daha iyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynen armağan sana katılıyorum bu bize eksi olarak geri dönüyor daha önceleri aramağan sömürüyordu şimdi sen fotoğraf koyma onun yerine ihtiyacı olana ver daha iyizaten ihtiyacı olanlara veriyorum hepsini ben kullanmıyorum