Gönderen Konu: Mobilizm  (Okunma sayısı 1372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Mobilizm
« : 11 Aralık 2013, 17:14:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Mobilizm
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2013, 19:06:07 »
en çok arkadaşını getirene bir gece için beetle veriyorlar o da 100 km dahil sadece. üye kazandırmak için de getirdiğiniz her üye 25 tl üyelik ücreti verip kayıt olacak. firmalar 5 TL'lik alışverişe çekilişle araba verirken bunlar 25 TL için bir gecelik araba çekilişi yapıyorlar çekiliş bile değil en çok arkadaş getirene! normalde para vermeseler bile insanları böyle şeylere dahil etmek çok zor iken herkese 25 TL verin de üye olun demek ne derece mümkün bilemedim. böyle firmaları seviyorum kampanya yapıyorlar çok tatlılar gerçekten  >:(

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #2 : 31 Aralık 2013, 08:39:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
en çok arkadaşını getirene bir gece için beetle veriyorlar o da 100 km dahil sadece. üye kazandırmak için de getirdiğiniz her üye 25 tl üyelik ücreti verip kayıt olacak. firmalar 5 TL'lik alışverişe çekilişle araba verirken bunlar 25 TL için bir gecelik araba çekilişi yapıyorlar çekiliş bile değil en çok arkadaş getirene! normalde para vermeseler bile insanları böyle şeylere dahil etmek çok zor iken herkese 25 TL verin de üye olun demek ne derece mümkün bilemedim. böyle firmaları seviyorum kampanya yapıyorlar çok tatlılar gerçekten  >:(

;D :D :D

Çevrimdışı butikcikiz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2014, 17:14:54 »
Ben bu siteye üye olmuştum, pardon üye olmak istemiştim. Sanki devlet dairesine başvuruyor gibisin :D