Gönderen Konu: Cana Geleceğine Mala Gelsin / TEB  (Okunma sayısı 1831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balikk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Cana Geleceğine Mala Gelsin / TEB
« : 10 Aralık 2013, 20:46:04 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

“TEB Can’a Geleceğine Mala Gelsin” adına ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine sahip web sitesinin (“Site”) sahibi TÜRK EKONOMİ BANKASI (“TEB”)’dır. Site TEB için CS Reklam Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (“C-SECTION”) tarafından geliştirilmiştir ve yayına alınmıştır.

1.   Kullanıcılar, sitedeki uygulamaları kullanmakla, işbu taahhütname metnini okuduklarını, anladıklarını ve bu taahhütnamede yer alan kuralları, yazılanlarla sınırlı olmamak şartıyla gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler. Bu site promosyon amaçlı olarak hazırlanmıştır. Kullanıcıların, siteyi kullanması nedeniyle zarara uğraması durumundan TEB ya da C-SECTION sorumlu değildir.

2.   Bu kampanya TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. tarafından MPİ’nin 29/11/2013 tarih ve 40453693-255.01.02/4425-10956 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. TEB’in “Kampanya”yı herhangi bir zamanda sonlandırma ve “Kampanya” şartlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 3. 05.12.2013 Saat:00:01 - 25.12.2013 Saat:23:59 tarihleri arasında internet sitesinin tanıtımı amacı ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden (ücretsiz) Facebook’a bağlan butonuna tıklayıp ad- soyad ve facebook şifresini girerek Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine bağlantı yaparak karşılarına çıkan macera oyununu oynadıktan sonra çıkan iletişim formuna ad-soyad-adres ve telefon bilgilerini dolduranlar kampanyaya katılacaktır. (kampanyaya katılım 1 ile sınırlıdır) Talihliler, 08.01.2014 tarihinde saat: 11:00‘da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Fulya Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. İkramiye olarak 5 kişi iPhone 5s 16GB Gümüş (HAT-KART HARİÇTİR) kazanacaktır. Kazanan talihliler, 15.01.2014 tarihli Güneş gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 30.01.2014 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 14.02.2014 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler ve TEB A.Ş çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adreslerine giriş yapmak ücretsizdir. İkramiyeyi talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

4.   Sitede yer alan uygulama ve oyunlar sıkı güvenlik tedbirleri altında uygulanmaktadır. Evde kesinlikle denemeyiniz. Kullanıcıların, sitede gördükleri uygulamaları gerçek hayatta uygulamaları nedeniyle zarara uğraması durumundan TEB ya da C-SECTION sorumlu değildir.

5.   Kreatif, donanım, kod ve yazılım da dahil olmak üzere, site içeriğindeki tüm materyaller Fikri ve Sınai Haklar ile ilgili yasal mevzuat gereğince korunmaktadır. Site kullanıcılarının web sitesindeki uygulamayı kullanarak oluşturduğu her türlü yazı, fotoğraf, video, yazılım, bilgi, görsel, işitsel malzemelerin ve bu sayılanlar ile sınırlı olmaksızın diğer uygulamaların ve/veya bunların işlenmesi halinde işlemesi ve/veya ses kayıtları ve/veya oluşturulan her türlü tertip ve versiyonları ve/veya bunlardan elde edilen ve/veya bunlarla bağlantılı her türlü tespitler (Bundan böyle “İçerik” olarak anılacaktır.) üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile, eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve tasarımdan, markadan doğan haklarını, tasarımları tescil ettirme ve ürünlere uygulama ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarını, TEB tarafından belirlenen her türlü mecrada / platformda / ürün / malzeme / organizasyonda vs (radyo, TV, internet, sinema, doğrudan pazarlama aktiviteleri, basın toplantıları, yazılı ve görsel medya dahil olmak üzere Wap, kiosk, cep telefonu gibi elektronik ya da sayısal/dijital ortamlarda, telefon santrali ve IVR müzikleri, telefon zili tonları vs) Katma Değerli Servisler(Hücre yayını, WAP/GPRS, Mobil müzik, mobil video, Mobil TV, Videostreaming ve/veya işbu tarihten sonra gelişecek yeni nesil mobil teknolojileri) kapsamında her türlü servis, ortam, uydu, kablo diğer dijital, telli ve telsiz tüm araçlar olmak üzere ve bu sayılanlarla sınırlı olmaksızın geçerli olmak üzere ve başkaları ile paylaşılabilecek şekilde, herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve Dünya’da kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin TEB’e Site’de yayımlanmak üzere yüklediğini, söz konusu İçeriklerin önceden izin almaya gerek olmaksızın TEB tarafından yayınlanmasına ve/veya kendisinin belirleyeceği ve/veya gönderim yapacağı, üçüncü kişilerce görüntülenmesi/izlenmesine ve söz konusu içeriklerin ve bu içeriklerle ilgili sistem kayıtlarının (içerikleri sisteme yükleme, çıkarma vb) TEB tarafından kaydedilmesine/işlenmesine ve altyapı sağlayan firmalarla paylaşılmasına muvafakat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Site kullanıcıları söz konusu içerikler üzerindeki ve içerikte yer alan herhangi bir Fikri ve Sınai hak teşkil eden unsur üzerindeki, tüm mülkiyet haklarının, çoğaltma, yayma, işleme, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim şeklindeki mali ve yapımcı ve/veya icracı olmaktan doğan bağlantılı hakların, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarının, tam ve tek sahibi olduğunu, alt çalışanlardan, ilgili eser veya hak sahiplerinden ya da onların bağlı bulunduğu meslek birliklerinden FSEK’in 48 ve 52nci maddelerinde düzenlenen sıhhat şartlarına uygun ve yazılı şekilde sınırsız ve herhangi bir süre kaydı olmaksızın süresiz, Türkiye’de ve tüm Dünyada yukarıda sayılanlar da dahil her türlü ürün/ platform/ malzeme/ organizasyon/ mecrada vs. geçerli olmak üzere 3. kişilere de devredilebilecek biçimde devraldıklarını, izin aldıklarını, hak sahibi olduklarını, eserler dolayısı ile Meslek Birlikleri’ne ödenmesi gerekli tüm bedellerin sorumluluğunun kendilerinde olduğunu kabul ve taahhüt ederek, bu hakların kendi uhdelerinde olduğunu, bu hakları devredebilme kabiliyet ve hukuki salahiyetinde olduklarını, bu haklar üzerinde direkt veya dolaylı olarak bir 3. şahsın hiçbir nam ve isim altında herhangi bir takyidat, mali veya manevi veya ticari bir hakkı olmadığını kabul ve taahhüt ederler.

6.   Site kullanıcıları, siteye bir virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiç bir tür İçerik, yazılım ya da başka herhangi bir malzeme iletmeyeceklerdir.

7.   Site kullanıcıları, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, sitede yer alan mevcut İçeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaklardır.

8.   Site kullanıcıları, başka herhangi bir kullanıcının siteyi kullanmasını ya da istediği gibi kullanmasını engellemeyeceklerdir.

9.   Site kullanıcıları, siteye iletecekleri İçeriklerin 3. kişiler tarafından ücretli ve/veya ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda olduğunu, TEB ve/veya C-SECTION’ ın , sitenin belli alanlarını veya bölümlerini, sitede kullanılan bazı imkânları ücretli hale getirebileceğini, çeşitli formatlarda tanıtım ve/veya reklam görüntüleri, yazıları, bağlantıları yayınlayabileceğini ve ücretleri belirleme hakkına sahip olduğunu peşinen kabul ederler. Site kullanıcılarının bu hususlarda TEB ve/veya C-SECTION’dan herhangi bir talebi olmayacaktır.

10.   Site kullanıcıları, işbu taahhütnamede yer alan hükümlerin herhangi birine aykırı davranması halinde siteye erişim ve siteyi kullanım haklarının TEB ve/veya C-SECTION tarafından derhal iptal edileceğini peşinen kabul ederler.

11.   TEB ve/veya C-SECTION site kullanıcılarının site kapsamında verdiği kişisel bilgilerini altyapı sağlayan firmalar ile paylaşmaya yetkilidir. Yine TEB, Site’ye kayıt olurken Site Kullanıcıları’ndan alınacak bilgileri, kendi kampanya ve/veya promosyon tanıtımlarından Site Kullanıcıları’nı haberdar etmek için kullanabilecektir.

12.   TEB ve/veya C-SECTION’ın işbu taahhütnamede sayılan şartlara ve koşullara tamamıyla ya da kısmen uygun olmadığına karar verdiği veya herhangi bir yasal, idari merciinin talebi halinde veya diğer herhangi bir sebeple her tür İçeriği değiştirme, yayınlamayı reddetme, yayından kaldırma hakkı saklıdır.

13.   TEB ve/veya C-SECTION, site kullanıcılarının faaliyetlerini sebep göstermeksizin ve uyarmaksızın derhal kısıtlayabilir, erteleyebilir ya da üyeliklerini sonlandırabilir. Taahhütname kurallarında değişiklik yapmak, kuralları iptal etmek ve/veya yeni kurallar getirmek tamamen TEB ve/veya C-SECTION’ın inisiyatifindedir. Herhangi bir değişiklikten sonra sitenin kullanımına devam edilmesi ve site kapsamında sunulan herhangi bir hizmete ilişkin olarak işlem yapılması, site kullanıcılarının söz konusu değişikliği kabul ettiği anlamına gelecektir.

14.   TEB ve/veya C-SECTION’ın Kanunlara karşı etkinliklerle ilgili olarak, dolandırıcılık ve benzeri bir şüphe üzerine, herhangi birisinin güvenliğine yönelik potansiyel ya da müsbet bir tehdit ya da tehdit şüphesi üzerine veya herhangi bir başka yasal zorunluluk nedeniyle araştırma yapmak, bunları engellemek veya bunlara karşı önlem almak üzere site kullanıcılarına ait her türlü bilgi toplamak ve bu bilgileri 3. kişiler ile paylaşma hakkı saklıdır.

15.   Sitenin kullanımı ile ilgili olan tüm riskler site kullanıcılarının sorumluluğundadır. Sitenin kullanımı halinde meydana gelecek hiçbir olay nedeni ile TEB ve/veya C-SECTION site kullanıcılarına tazminat ödemeyecektir.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Cana Geleceğine Mala Gelsin / TEB
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2013, 09:35:20 »
7/24 ararlar artık katılmıyorum ben

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2013, 09:38:37 »
bir de hangi sigortayla ilgileniyorsun diye form da soru var. ondan sonra gelsin telefonlar.yine de merakımı seveyim doldurdum form :) zaten telefonu aramayan yok boyut yayıncılığa kaptırdım numarayı bunlar arasa nolacak :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2013, 09:58:54 »
bir de hangi sigortayla ilgileniyorsun diye form da soru var. ondan sonra gelsin telefonlar.yine de merakımı seveyim doldurdum form :) zaten telefonu aramayan yok boyut yayıncılığa kaptırdım numarayı bunlar arasa nolacak :)
boyut yayıncılığı telefonda engellemiştim şuan rahattım şimdi tekno avantaj denen bir firmadan tel geliyor k.kartı ödememleriniz düzenli olduğu için 200 tl kontör kazandınız diye :D ben hiç kaile almadım bir baktım arıyorlar telefonu açar açmaz bu haber süper birgün kazanacağımı biliyordum dedim kadın yüzüme kapattı anladı dalaga geçtiğimi :D
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2013, 10:02:07 »

boyutla iletişime geçmez olaydım yarım saat dil döktüler 370 kusur kitap seti var kadındı telefondaki sanki beleşe veriyorlarmış gibi yok işte bu kadar alın birşey değil taksit var dayanamadım artık birşey değil dediğiniz benim maaşımın yarısı siz alın o zaman madem benim o seti alıp okumamı istiyorsunuz adresim kayıtlı alın bana hediye olarak gönderin dedi :D sustu kapattı telefonu bir daha arayan olmadı :)

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2013, 13:05:07 »
hiç bir şey anlamadım dolayısıyla da yapamadım  ::)

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2013, 17:30:52 »
2. bir hattınız varsa onu vverin arkadaşlar ben öyle yapıyorum rahatsız edici firmalara ara sıra kullandığım hattı veriyorum rahat ediyorum  arasın dursunlr ulaşamaazlar :D