Gönderen Konu: FİKRİMÜHİM -Kampanya Ön Araştırma Anketi: Kahve ve Kahve Kreması Markaları  (Okunma sayısı 9240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
anket gelmedi demiştim ama fm ye giriş yapınca orda vardı anket.. bilgilendirme maili gelmemiş demek.. burda konu görünce bakmak lazım yine de demek..

Çevrimdışı raşel

• Acemi Kampanyacı
  • **
vaseline ve nesfit dısında  her katıldıgım kampanyadan ürün  geldi
prima, glis, ariel, breath right ,baby me, vernel, algida, hatta ilk philips saç düzleştirici gelmişti :)
hayatımda internet  üzerinden kazandıgım ilk hediyeydi

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Bana mail geldi, Nescafe kampanyasına katılmak için tıklayın diyor...Mühim sayfalarınızı kontrol edin ...
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bana mail geldi, Nescafe kampanyasına katılmak için tıklayın diyor...Mühim sayfalarınızı kontrol edin ...
bende var mail
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Tebrikler, kampanyaya katıldınız!

MühimKitleriniz önümüzdeki günlerde size yollanacak. Siz de her zaman olduğu gibi ürünü denedikten sonra MuhimRaporlarınızı bizimle paylaşacaksınız. 

MühimRaporlarınızda fotoğraf ve videolarınızı paylaşılabileceğiniz gibi Facebook, Twitter ve Instagram'da  yayınlayabilir,  #ayrılmazikili etiketi altında paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca kişisel bloglarınızda ürünle ilgili deneyim ve görsellerinizi paylaşabilirsiniz.

Unutmayın raporunuzu yazarken yüklediğiniz fotoğraf ve videolar size daha fazla MühimPuan kazandırır.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
eşimede gelmiş  :D

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
ilk defa banada gelicek geldikten sonra rapor yazılıcakmış herhalde daha 1 ay olmuştu kayıt olalı inşallah devamıda gelir :)))
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Tebrikler, kampanyaya katıldınız!

MühimKitleriniz önümüzdeki günlerde size yollanacak. Siz de her zaman olduğu gibi ürünü denedikten sonra MuhimRaporlarınızı bizimle paylaşacaksınız. 

MühimRaporlarınızda fotoğraf ve videolarınızı paylaşılabileceğiniz gibi Facebook, Twitter ve Instagram'da  yayınlayabilir,  #ayrılmazikili etiketi altında paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca kişisel bloglarınızda ürünle ilgili deneyim ve görsellerinizi paylaşabilirsiniz.

Unutmayın raporunuzu yazarken yüklediğiniz fotoğraf ve videolar size daha fazla MühimPuan kazandırır.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
bana anket maili gelmemişti ben siteye girip anketi doldurmuştum ve kampanya maili gelmiş şimdi  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
bende katıldım...