Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Ev Kim Bilir Nasıldır 2 aydır girmiyorum .
puan kaybediyormuşsun görevlerin süresi geçince.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Ev Kim Bilir Nasıldır 2 aydır girmiyorum .
puanların işe yaradımı peki?
Çok puanLı GünLerimde OLdu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim Ev Kim Bilir Nasıldır 2 aydır girmiyorum .
puanların işe yaradımı peki?
Çok puanLı GünLerimde OLdu
arkadaşlar bu ev gerçekten olsa temizlikçisiz olmazdı ya.kocaman toz almaya ömür yetmez
dün oğluma anlatıyordum oyunu evi falan gösteriyordum. dediki evde yaptığın yetmiyormu temizlikçi tut bari oyunda
Bosch'un sitesine uzun zamandır üyeyim. Bugüne kadar kazandığım puanlardan hediye çekilişlerine katıldım. Hiç birşey kazanamadım. Ama birgün mailime bosch'tan sürpriz bir mail geldi. Düzenli olarak, evi temiz tutup, bakımını yaptığım için bana 1 gb usb hediye yolladılar adresime kendiliklerinden. Çekilişte olmayan bir hediye. İçlerinden gelmiş. Sevmişler beni.Gerçekten sürpriz oldu. İşte bosch'un hediyesi...