Arkadaşlar elektrolüxe bir mail atmıştım," Tüm AEG, Elektrolux seven katılımcılara 90. yıl hatırası olarak küçük bir hediye verebilseydiniz ne hoş olurdu.." diye..
Onlar da bakın ne yazmışlar?
Merhaba, Öncelikle 90. yıl yarışmamıza katıldığınız için çok teşekkür ederiz.Birbirinden güzel hikayeler ve fotoğrafların arasından 90.Yıl yarışmasınınkazanlarını belirlemek inanın hiç de kolay olmadı. Ancak jüri üyelerimizgelen yüzlerce mektubun / e-mailin arasından ilk 3'ü seçtiler. Buradakiilk kıstas elbetteki en eski ürünü seçmekti. En eski ve halakullanılabilir durumda olan ürünler finale kalan ürünler oldular. En kısasürede kazanan ürünler hakkında daha fazla bilgiyi basında, dergi vegazetelerde görebileceksiniz. Şimdilik web sitemizde sadece kazananyarışmacıların ve katıldıkları ürünlerin isimleri yer almaktadır. Ayrıca tüm yarışmacılarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi ufak hediyelerimizle sunmak istedik ve bunun çalışmalarına başladık. Ancaktakdir edersiniz ki yüzlerce katılımcıya geri dönüş biraz zaman alacaktır.Bu sebepledir ki sizin postanız elinize henüz ulaşmamış olabilir. Sabırla beklediğiniz ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Daha uzun yıllar birlikte olabilmek dileğiyle... Electrolux Ailesi
NOT:Umarım güzel bir şey gelir..Bir de konuyu nereye açacağıma karar veremedim, buraya açtım..
Güzel haber sağol.Umarım hediyede güzel olur.
Ne kadar güzel bir şey

.Ben üç ürün göndermiştim.İkisi annanenim adına idi, onun adresini vermiştim oraya giderse heralde annanem anlamaz

.
1 yemek kitabı 1 tane buzdolabı için magnet fotoğraf çerçevesi 1 tane kitap ayracı ve katılım için tebrik mektubu geldi.
ben de katılmıştım herhalde bana da gelir hediye
merak ettim hangi kargo getirdi hediyeleri