ağlamak güzeldir.. rahatlatır insanı..
sanırım çok hızlı yazıyorsunu. yine yanlış yazdınız 
sizde hızlı yazıyorsunuz sanırım z harfini unutmuşsunuz
hem ben kendisini yalnız hissetmesin die yaptım. bayan dayanışması
merhabalar herkese, isim soyisim ve yaşadığımız mekanları birbirimizle paylaşmak güzel fikir tabiki ancak google a tanıtılmış bir siteye bilgilerimizi aktarıyoruz. sitede özel bir bölüm yapılarak google da gözükmesi engellenirse neden olmasın, ancak bu şekilde şahsi bilgi paylaşımını pek yerinde bulmuyorm. herkese bol şans.
merhabalar herkese, isim soyisim ve yaşadığımız mekanları birbirimizle paylaşmak güzel fikir tabiki ancak google a tanıtılmış bir siteye bilgilerimizi aktarıyoruz. sitede özel bir bölüm yapılarak google da gözükmesi engellenirse neden olmasın, ancak bu şekilde şahsi bilgi paylaşımını pek yerinde bulmuyorm. herkese bol şans.
Merak etme göz önünde olan şeyler görünmez.. Çok güvenilir dediğimiz kampanya sitelerinde her türlü bilgilerimiz mevcut.. Arayan oradan da bulur.. Nette yok diye bir şey yoktur.. Rahat olmanı öneririm.. TC Kimlik NO'dan kaçının, bu da bir Türkiye gerçeği..
arkadaşlar bu kadar çekingen olmayalım.. timsah arkadaşıma teşekkür ediyorum yazdıklarından dolayı. millet facebook'a afedersiniz ama sülalesini koyuyor...
tabiki bu tercih meselesi, milletin yaptığı şeyleri yapmak zorunda değiliz.
adana dan aslı ben 25 yasındayım evlıyım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım