Murt i.o.o. da en sevdiğim arkadaşim öğretmen.Misslanda gidemedim geldim bu sene elaziğa.Ne orcik ikram ettiler ne ishot kebabı.Paso cig gofte
ayıp etmişler valla elazığa gidip orcik yemesen olmaz:) bizdede urfa gibi çiğköfte ve sıra geceleri sevilir. Canım çekti şimdi valla. Misland çok güzel valla yolun düşerse git derim adam çok büyük bir proje yapmış helal olsun
4 sene ev arkadaşım elaziğlıydı.Ama harbi Elazığlı bir sure sona bende soranlara nerdeyse Elazığlıyım diyecek olmaya başladım

Ya bu kadarmı olur sabah kalk Elaziğ Akşam yat elaziğ.Duzenli cig gofte.
Ha bu arada arkadaşlarım BaSKİL li

Ne demek istediğimi anlamışsındır yada ne çektiğimi
Ha bu arada arkadaşlarım BaSKİL li Ne demek istediğimi anlamışsındır yada ne çektiğimi
baskillileri çok severim. Onlarla ilgili bayağı fıkra yapmışlar. arkadaşın duymasın sakın:)
Ha bu arada arkadaşlarım BaSKİL li Ne demek istediğimi anlamışsındır yada ne çektiğimi
baskillileri çok severim. Onlarla ilgili bayağı fıkra yapmışlar. arkadaşın duymasın sakın:)
Ondan diom ya baskilli diye :

duymazmı inetrenetten hergun öğrenip anlatiom delleniyor
Ben Şimdi Çorum dan Oturuyorum Bi işe 1986 Buyana başladım Arkadaşlar Bir çok Hediye aldım Benki burda Yaşta en büyüğünüzüm Kampanyada teçrübem çok vardır
Ben Şimdi Çorum dan Oturuyorum Bi işe 1986 Buyana başladım Arkadaşlar Bir çok Hediye aldım Benki burda Yaşta en büyüğünüzüm Kampanyada teçrübem çok vardır
ozaman desteğinizden çoktur banada oy verirsiniz demi
bende Meral Mersinliyim ama Konyada yaşıyorum malum öğrencilik 5 sene burda geçecek yaş 20 şimdilik çok fazla kampanyaya katılmadım daha çok katılan arkadaşlara destek veriyorum destek isteyenlere duyurulur
hoşgeldiniz arkadaşlar keyifli paylaşımlar dilerim