0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde geç oldu ama ben de gamze istanbulda otuyorum universite mezunu işsiz bir muhendisim boş zamanlarımda mulakatlara ve sınavlara katılırım ne mühendisi?
benimde geç oldu ama ben de gamze istanbulda otuyorum universite mezunu işsiz bir muhendisim boş zamanlarımda mulakatlara ve sınavlara katılırım
oto kiralama işi yaparım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin oto kiralama işi yaparım.rakip şirket 29 yaşındayım filo kiralama şirketinde IT depertmanında çalışıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde geç oldu ama ben de gamze istanbulda otuyorum universite mezunu işsiz bir muhendisim boş zamanlarımda mulakatlara ve sınavlara katılırım ne mühendisi?bilgisayar ama zar zor bitirdim okulumu insanı bilgisayardan soğutur bu bölüm aa ben hergun bilgisayar başındayım yaparım diyosun ama öyle değil çünkü sadece yazılım var ve maalesef bayanlar olarak yazılımın ysinden anlamıyoruz c++ benden uzak Allaha yakın olsun