Yeni gelen bir üyenin nasıl karşılayacağını sormuşsunuz:D Hemen söyliyeyim:D Enteresan bilgiler:D Üye tanıma olmuş doğum tanıma:D
tabi canım, yararlı bilgiler veriyoruz burda, erkeksen bigün karın doğurcek, kadınsan da sen, her halukarda lazım bilgiler 
Erkek olaraktan Kadın düşünsün:D Ama sezeryanla yapması benim tercihim olurdu:D
Yeni gelen bir üyenin nasıl karşılayacağını sormuşsunuz:D Hemen söyliyeyim:D Enteresan bilgiler:D Üye tanıma olmuş doğum tanıma:D
tabi canım, yararlı bilgiler veriyoruz burda, erkeksen bigün karın doğurcek, kadınsan da sen, her halukarda lazım bilgiler 
Erkek olaraktan Kadın düşünsün:D Ama sezeryanla yapması benim tercihim olurdu:D
gösteririm ben sana tercihi, senin karnını kesmiyolar tabi rahat konuşuyon, eşşşşşekk kadar dikiş var, acısını biz çekiyoz, sizin umrunuzda mı, bak yine şiddetim geldi iyimi
korkuorummmmm. ben ve ablam sezeryanla doğduk. doğum sonrası yaşananlar zormuş. ama normal doğumda ne bilim o acısı.... aslında epidural normal doğum olsa
annemi istiorummmm 
annen doğumdan sonra yanında ouyo zaten korkma, sana kim bakcak yoksa
ben doğurana kadar tıp çok ilerler sanırım. önce karar vermemiz lazım bebek yapmak için,ondan önce evlenmem lazım,ondan önce evlenilcek birini bulmam lazım... ohhooooooo baya bi süre var önümde o yüzden şimdilik rahatım