Bedirhan Heşe
Berk Kılıçoğlu
Berkay Salih Yılmaz
Bilal Topuz
Burak Yaldız
Busenur Yıldız
Cem Cakır
Dilay Yılmaz
Gaye Doğruoğlu
Gizem Gözalan
Hakan FıstıkçıYakup Orhan
Kübra Tel
Mehmet Ali Özadanır
Mehmet Doğaç Güzel
Mehmet Özlü
Melike Karadağ
Melis Akarsu
Melisa Yıldırım
Mustafa Çaçur
Münevver Özkaya
Rabia Gök
Seher Uslu Aydın
Sude Gök
Şule Yüksel Gül
Kazanan kişilerin adres bilgilerini bize mesaj yoluyla iletmelerini bekliyoruz.
Mormenekşe görmesin.Yılmaz,yadızlar yine şanslı.Tebrikler
çıkmıyor ya herzaman aynı soyadlarına çıkıyor ailecek şanslılar tebrikler inş şans bizede güler
Standart Ülker hareketi. Yine eller bomboş. Alıştık artık.
kendim için bir kampanya yapacagım yanlız kendım katılacagım kazanma sansım artar belk yıne yokum.
bu beğen paylaş zımbırtısı oldktan sonra zor kazanırız artık. enaz 2bin 3bin beğeni oluyor 10 kişiye hediye..
tabiki yok.bu kampanyalardan bir kez bile kazanamadım.katılmıycam artık galiba yaa
aynen ya 2000-3000 kişide şans çok zor
çıkmıyor ya herzaman aynı soyadlarına çıkıyor ailecek şanslılar tebrikler inş şans bizede güler
gök benim soyad.Ben değilim kazanan o iki gökde akraba yada tanıdık değilmiş şu ön yargılarınızı silin artık aynı soy ad demek aynı aile aynı kişi demek değil inciser gök var özgül gök var ben selda gök hepimiz kampanyacıyız ve birbirimizi tanımıyoruz bile bizim sülalede ise 5 tane ibrahim gök var hepsi kuzen aynı isim soyisimde aynı kişi demek değil. ya sizin gibi düşünen firmalar yüzünden birimizden birini eliyorlar
gök benim soyad.Ben değilim kazanan o iki gökde akraba yada tanıdık değilmiş şu ön yargılarınızı silin artık aynı soy ad demek aynı aile aynı kişi demek değil inciser gök var özgül gök var ben selda gök hepimiz kampanyacıyız ve birbirimizi tanımıyoruz bile bizim sülalede ise 5 tane ibrahim gök var hepsi kuzen aynı isim soyisimde aynı kişi demek değil. ya sizin gibi düşünen firmalar yüzünden birimizden birini eliyorlar 
bosverin zaten 2000 kişiden 5 kisi kazaniyorsa ve tutuyorsa masallah