Gönderen Konu: Uygunadim  (Okunma sayısı 1901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Uygunadim
« : 04 Aralık 2013, 09:41:21 »
Uygunadim
2 gün boyunca devam edecek olan yarışmamız başladı!
uygunadim’a giden yolu bulun, temizlik ürünlerinden oluşan hediye seti sizin olsun. Katılmak için tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Uygunadim
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2013, 09:44:35 »
ben a dedim ama cvp olarak birde siz bakın
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı vaga

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2013, 02:42:41 »
cevap a

Katılım Şartları:
Bu uygulamaya Facebook hesabınız ile bir kez katılabilirsiniz. Uygulamaya katılarak doğru cevabı verenler arasından 5 takipçimiz temizlik ürünlerinden oluşan hediye seti (Dixi Yüzey Temizleme Yaban Gülü 900 Gr, Vileda Mavi Konfor Eldiven (Büyük), Cif Krem Limon Kokulu 750 Ml, Vileda Temizlik Bezi 4’Lü (4 Al 2 Öde)) kazanacaktır. Kazanan takipçimiz haklarını başkasına devredemez. İG Analiz Danışmanlık Araştırma Bilgisayar Yazılım Reklam Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Limonsocial kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
Uygunadım
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2013, 10:34:24 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılım Şartları:
Bu uygulamaya Facebook hesabınız ile bir kez katılabilirsiniz. Uygulamaya katılarak doğru cevabı verenler arasından 5 takipçimiz temizlik ürünlerinden oluşan hediye seti (Protex Sıvı Sabun Herbal Pompalı 300 Ml, Vaseline Essential Moisture Losyon 200Ml, X4 Deodorant Sprey Soft Kiss 150 Ml, Palmolive Duş Jeli Spa Skin Renewal 250 Ml) kazanacaktır. Kazanan takipçimiz haklarını başkasına devredemez. İG Analiz Danışmanlık Araştırma Bilgisayar Yazılım Reklam Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Limonsocial kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemeler sonucunda kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır. Yarışmaya katılanlar bu şartları peşinen kabul etmiş sayılırlar.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2013, 10:36:22 Gönderen: artun »

Çevrimdışı mehtap

• Deneyimli Kampanyacı
Uygunadim
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2013, 11:14:24 »
Uygunadim
Yarışmamız başladı!
Sorumuzu yanıtlayın, sürpriz hediye seti kazanın! Katılmak için hemen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı merveille

• Yeni Kampanyacı
  • *
Uygunadim
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2013, 12:38:35 »
Yılbaşına özel yarışmamız başladı!
Farklı uygunadim.com logosunu bulun, sürpriz hediye seti sizin olsun. Katılmak için tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2013, 15:00:44 Gönderen: admin »

Çevrimdışı merveille

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2013, 12:39:17 »
LİNK GÖNDEREMİYORUM YETKİM OLMADIĞI İÇİN  :(

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2013, 22:49:45 »
CVP 4
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2013, 15:16:03 »
Yarışmamızın süresi dolmuştur. İlginiz için teşekkürler.