Champion'da bugün yarışma günü! 13.00'de soracağımız soruya doğru cevabı verenler arasından seçilecek 5 takipçimiz sevimli dostu için Champion kedi veya köpek maması kazanacak! Yarışma katılım koşulları: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinnot: saat tam 13:00da yapıyorlar yarışmayı ben geçen hafta tedadüfen gördüm ve ilk kez kedim için mama kazandım (1,5kg) hemen 2 günde gönderdiler kargo ücretide almadan
herkese boş şans
Tebrikler Pelin Volkan, Ömer İzci, Oğuz Akdeniz, Serpil Dere, Fatma Nur Akbalık ''Layka / Laika'' doğru cevabını vererek bizden evinizin şampiyonu için 1 paket 1.5 kg mama kazandınız! Lütfen isim, soyad ve iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile bize iletmenizi bekliyoruz
Tebrikler Pelin Volkan, Ömer İzci, Oğuz Akdeniz, Serpil Dere, Fatma Nur Akbalık ''Layka / Laika'' doğru cevabını vererek bizden evinizin şampiyonu için 1 paket 1.5 kg mama kazandınız! Lütfen isim, soyad ve iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile bize iletmenizi bekliyoruz
arkadaşlar zaten champion'dan numune isterseniz 1.5 kg mama ve iki tane konserve mama gönderiyorlar. yarışmaya gerek yok ki bunun için

evcil hayvanı olmayanlar istemesinler lütfen çok yoğun bir talep olursa firma gerçekten evcil hayvanı olanlara da göndermeyebilir. Bu konuda anlayışlı olalım.