Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇitlembik
YARIŞMAAAA
YARIŞMA KOŞULLARI :
1- Görsel ve sayfa beğenilecek ve paylaşılacak.
2. sponsor sayfalarımız beğenilecek Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin3- kardeş sayfamız beğenilecek Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin4- bu şartları yerine getirmeyen katılımcılar elenecektir.
yarışma başlangüç tarihi 18-11 - 2013 / 18- 12 20013..
5 kargo kazanan kişiye aittir
Paylasimlarinizdan dolayi oncelikle tesekkurler. Ancak forumda kendi adima soylemek gerekirse bu tarz kampanyalari takip edemiyorum. Siz konu acmaya basladiginizdan beri takip etmek istediklerimi takipte zorlaniyorum. Nacizane fikrim alt bir baslik olmasi ve orada bayanlara ozel,nispeten daha kucuk firmalar tarafindan duzenlenen kampanyalar yer almasidir. Paylasimlariniz icin tekrar tesekkurler.
ben de arkadaşıma katılıyorum..emekleriniz için kendi adıma çok teşekkür ediyorum fakat günlük cevaplarını paylaştığımız yarışmaları göremiyorum...şahsa ait beğen-paylaş yarışmaları için başka bir başlık açamaz mı acaba moderatörlerimiz? burada paylaşılınca firmaları kaçırmaya başladık,çok karışıyor gerçekten.teşekkürler.
YARIŞMA KOŞULLARI :
1- Görsel ve sayfa beğenilecek ve paylaşılacak.
2. sponsor sayfalarımız beğenilecek Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin3- kardeş sayfamız beğenilecek Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin4- bu şartları yerine getirmeyen katılımcılar elenecektir.
yarışma başlangüç tarihi 18-11 - 2013 / 18- 12 20013..
5
kargo kazanan kişiye aittiryok onu beğer yok bunu beğen daha yok mu diye yazsam mı acaba?
su hergün katılmam gerekn kampanyalara katılamıyorum artık çünkü neredeler bilmiyorum

( beğen paylaşlar tek baslıkta toplanmalı gerçekten..saolsun paylaşım yapmak cok güzel.fakat alısveriş kampanyası burada internet kampanyası burada ,açıklama yok sadece link bırakılmıs..aynı kampanyalar acılmıs vs vs ..beğen paylaşın sonu gelmez suan bir 100 tane daha cıkar
bende katılıyorum çok gereksiz kampanyalar ve yarışmalrı paylaşıyorsunuz bu yüzden güzel kampanyaları takip etmekde zorlanıyorum blog tarzı kampanyalar bunlar kimin kime verdiği belli değil. moderatörlerden bi çözüm bulmalarını bekliyorum. bu tarz kampalar için ya yeni bi yer açılsın yada bu tarz kampalar paylaşılmasın çok rahatsız oldum bende !
bu ne dandik dandik şeyler dolmuş adam gibi kampanyaları bulamıyoruz.. burası elit kampanyacıların mekanı böle şeylere izin vermeyin..
ben büyük firmaların kampanyalarına katılıyorum daha çok çünkü içimde şüphe olmuyor en azından.bu tür kampanyaları ayrı bir sayfada toplarlarsa çok memnun olacagız
Aynen ya. Şu beğen herkese açık paylaş kazan yarışmalarına uyuz oluyorum. onları yayınlamayın.
Aynen bende katılıyorum. Beğen paylaş olmasın.