0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kodları dokunmatik ekrana girmesi gerekiyor..Teker teker..Bazı şubeler bu işi yapmaktan kaçınıyor..Üzerine gidin derim.. evet sanırım zor geldi ilk 3 ü aldım sonra 4 taneyi paralı kesmiş sistem arızalı işlem yapımıycaz falan filan dendi OLmayanlara iptal fişi kestiler Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkasaları çok yawaş,benmkini 2 kasadan yaptılar.dondu,sistem hata verdi vs. yarım saat uğraştılar nerdeyse..ama yapmak durumundalar,bugün git h.içi gel vs çok saçma banada öyle dedi küçük kızım var eşim hiç sevmez beklemeyi yarım saatten fazla bekledik genede halledemedik sonra kızdı tekrarmı gelicez diye sonuçta zaman ayırıp ugraşmak gerekiyor çok saçma olmuş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin teker teker girdi ekranda böyle bir müşteri bulunamadı uyarısı çıktı neyse bakalım yine deneyeceğiz bana kodlarınız yanlış dedi ki ben tek tek yazdım bide simsizde direttiler bakalım gidince bende direticem deneyin sistemden geçiyomuş deyicem hayırlısı bakallım
kasaları çok yawaş,benmkini 2 kasadan yaptılar.dondu,sistem hata verdi vs. yarım saat uğraştılar nerdeyse..ama yapmak durumundalar,bugün git h.içi gel vs çok saçma
teker teker girdi ekranda böyle bir müşteri bulunamadı uyarısı çıktı neyse bakalım yine deneyeceğiz bana kodlarınız yanlış dedi ki ben tek tek yazdım bide simsizde direttiler bakalım gidince bende direticem deneyin sistemden geçiyomuş deyicem hayırlısı bakallım
ben ilk defa yapıyorum ürünü buldum süre durdu başka bişey cıkmıyor. bu kadar mı şimdi yoksa hata mı var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ilk defa yapıyorum ürünü buldum süre durdu başka bişey cıkmıyor. bu kadar mı şimdi yoksa hata mı var evet bende de oluyor ve boşuna hakkım gidiyor uygulama sorunlu galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben ilk defa yapıyorum ürünü buldum süre durdu başka bişey cıkmıyor. bu kadar mı şimdi yoksa hata mı var evet bende de oluyor ve boşuna hakkım gidiyor uygulama sorunlu galibaFirefox ve explorerda aynı sorun var. Google Chrome da sorunsuz çalışıyor.
bu kodun hangi ürüne ait olduğunu nasıl öğreniyoruz.. önemsiz bi şeyse mağazaya kadar boşuna yorulmayalım