Gönderen Konu: FACEBOOK üLKER: 25 KİŞİYE KOLİ HEDİYE  (Okunma sayısı 4003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
FACEBOOK üLKER: 25 KİŞİYE KOLİ HEDİYE
« : 29 Kasım 2013, 18:25:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

En Ülkersever benim diyenler! 
Hemen linke tıkla, 25 Mutlu Bir An kolisinden birini kazan!

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
Ülker
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2013, 18:26:36 »
Hemen linke tıkla, soruları cevapla, her hafta 25 Mutlu Bir An kolisi kazanacak şanslı kişiden biri sen ol!

perishan

• Ziyaretçi
Ynt: FACEBOOK üLKER: 25 KİŞİYE KOLİ HEDİYE
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2013, 18:27:02 »
En Ülkersever çekiliş kampanyası,  Yıldız Holding A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya Türkiye genelinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) adresli Facebook sayfasında yayınlanan En Ülkersever uygulaması aracılığıyla düzenlenmektedir.
Kampanyaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden herkes ücretsiz katılabilir. Uygulamada kullanıcıya her bir oturumda 5 çoktan seçmeli soru sorulur. Her bir doğru cevap bir çekiliş hakkı kazandırır. Bir kullanıcı günde en fazla 5, bir haftada (7 gün) en fazla 35 çekiliş hakkı kazanabilir. Çekiliş hakları bir sonraki haftaya devretmez. Çekilişe katılım hakkı kazanılabilmesi için iletişim formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
Kampanya 25.11.2013 tarihinde başlayacak ve 7’şer günlük 4 hafta şeklinde devam edecektir. 4 tur şeklinde kazananlar açıklanacaktır. Kazananlar ilgili hafta bittikten sonraki hafta içerisinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde açıklanacaktır. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez.
Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımda, kampanya sayfası sistem kayıtları esas alınır. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması zorunludur.
Kazanan yarışmacıların hediyeleri, Yıldız Holding A.Ş.  tarafından katılımcıların kampanyaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış, hatalı veya yetersiz/eksik adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Yıldız Holding A.Ş.‘ye iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak iddia edemezler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yayın yapan sayfada yayınlanan kazananlar ilanı, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
Ödülleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı istenilebilir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
Katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT sorumluluk kabul etmez.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
Yıldız Holding A.Ş.’nin kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkı saklıdır. Yıldız Holding A.Ş. ayrıca, kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir. Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT bu kampanyaya katılan herkese kampanya ile ilgili ve ayrıca tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.
Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Yıldız Holding A.Ş.’ye aittir.
Kampanyaya katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
ülkersever
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2013, 19:44:57 »
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı paralympic

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: ülkersever
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2013, 20:18:39 »
cevapları bilen?? ilk sorudan daha takıldım..

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2013, 20:27:34 »
Her seferinde farklı soru çıkıyor. Ben 2-3 kez oynadım neler var diye bilemediğim soru olmadı hep slogan hepsi google da vardır.

Çevrimdışı paralympic

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2013, 20:29:53 »
sadece 5 soruya cevap vermek yeterli sanırım her soru 1 çekiliş hakkı diyor.. günlük 5 çekiliş hakkı veriyor max. bir de kaç kişiye veriyorlar acaba

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2013, 20:33:39 »
Hemen linke tıkla, soruları cevapla, her hafta 25 Mutlu Bir An kolisi kazanacak şanslı kişiden biri sen ol!
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2013, 20:37:12 »
bu yarışma sanki daha iyi gibi,
 yok arkadaşını davet et ek çekiliş olsun yok beğen paylaş ek çekiliş olsun bu tarz yazıları görmedim uzun zamandır katılıyorum bu tarz çekilişlere her ne kadar şu ana kadar bişey kazanmamış olsamda ilk kez gönül rahatlığıyla bekliyorum sonuçları
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2013, 20:50:41 »
Evet en sonunda kampanyaya katılanlara değer veren bir uygulama şekliyle çekiliş yapmış olmaları güzel birşey.