4 sene önce lısanstayken okulda düştüm 5 yerınden ayagım kırıldı...okul revir servısıyle benı Ataturk Arastırma'ya gonderdıler...acil servısteyım ayagımdan ayakkabı cıkmıyor keserek cıkardılar dusunun...yanımda görevlı var okuldan o da seyredıyor olayları ordakı...adamın bırı boya yaparken gecen bır taksının ustune dusmus merdıvende kırık olunca kaburgalarına batmıs taksıcı ıyılık yapıcam dıye ordan gecenlerle adamı bısıklet mısalı arabaya baglamıs ve getırmıstı...acilde şoke olmustum...hem doktor bana bagırıyor o sedyeden buna gec dıye 5 kırıkla gecemıyorum, hem adam yanımda merdıvenden ayırmaya calısıyorlar...korkunc bır goruntuydu adam cıglıklar atıyor ıgne yapıyorlar,merdıven kalbıne yakın yerde adrenalın atropın yapıyorlar...bır yanda ben amelıyat sırası beklıyorum doktor bana emırler yagdırıyor , karar vermısler bır yanda adamın yanında bır ekıp var,adam gıdıp geldı yanımda... bana da tuttu perdeyı cektıler...ne kotu gundu anlatamam ...
bosuna ılk yardım egıtımı vermıyorlar yurtdısında ınsanlara...bu ulkede olamayacak seyler goruyorsun cunku...