Gönderen Konu: buzdolabı ve çamaşır makinesi  (Okunma sayısı 4767 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: buzdolabı ve çamaşır makinesi
« Yanıtla #20 : 28 Kasım 2013, 10:43:41 »
hiç kurutma makinesine ihtiyaç duymadım izmir de

yani havanın soguk ve nemli oldugu şehirlerimizde çamaşırların geç kuruması düşünülürse olur ama yaşadıgınız şehirle ilgili, çamaşır makineleri de artık 1000 devir 1200 devir vs. sıkıyor yani azcık nemli çıkıyor makineden,
evde de kalorifer kombi falan varsa biraz asıyorsunuz hemen kuruyor kışın , yazın zaten böyle bir sorun yok

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 28 Kasım 2013, 12:31:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben 3 gündür Samsung ecobuble çamaşır makinesi kurutmalı kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru temizleme özelliği de var. Kullanımı basit. Servisi çok iyi. Hepsiburada da 1600 tl. Bayisinde 1999 tl.

erteb bu arada filiz mutfak montajını yaptılar mı..biz hala beklemedeyiz

21 Kasımda yapıldı montaj. Siz Balıkesir'de misiniz? Balıkesir'e gidecek dolaplardan biri bize gelmiş yanlışlıkla. Tekrar arabaya yüklediler. Tezgah ölçüsü aldılar 1 gün sonra. Bugün de tezgah takılacak. Teka Ankastre çok ilgili bu arada. Eğer ankastrelerin ulaşması ile ilgili sorun yaşarsanız size ilgilinin telefonunu verebilirim.
hayır boludayım ben..kaç kg lık bu makine?link verebilir misiniz?

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 28 Kasım 2013, 12:58:21 »
bende 3 yıldır  samsung  kullanıyorum  derindonrurucu  buzluk  ayrı  sadece  buzdolabı  ayrı  çok  şık  ve  çok  kullanışlı kesinlikle tavsiye  ederim

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 28 Kasım 2013, 22:50:09 »
ilk buzdolabım beko idi,çok tamir gördü.şimdiki Arçelik memnunum.çamaşır makinem Bosch ondan da memnunum ama 7 kg alsaymışım keşke 6 kg yetmiyor :/ ayrıca arçelik kurutma makinem var.hem yıkayan hem kurutan makine daha avantajlı,samsung eco bubble çok duyuyorum,bozulursa ilk tercihim olacak 2.tercihim miele. Bolu'da yaşıyorsanız,çocuk ta varsa kurutma özelliği hayat kurtarıyor.
moustache pig :D

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 29 Kasım 2013, 07:12:56 »
eşim hotpoint ariston alalım diyor..aktif oksijen içeren yenilerden..bir bakacağım bugün..yalnız nofrost ların hepsi tak  tuk ses çıkarıyormuş,değil mi?

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #25 : 29 Kasım 2013, 08:33:38 »
eşim hotpoint ariston alalım diyor..aktif oksijen içeren yenilerden..bir bakacağım bugün..yalnız nofrost ların hepsi tak  tuk ses çıkarıyormuş,değil mi?

Kesinlikle uzak dur.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche