Gönderen Konu: buzdolabı ve çamaşır makinesi  (Okunma sayısı 4770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
Ynt: buzdolabı ve çamaşır makinesi
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2013, 17:28:26 »
teşekkürler arkadaşlar nedense şu ara samsung ürünlerini çok tavsiye eden duyuyorum çevremde..samsung eko bubble olabilir çamaşır makinesi,buzdolabı konusunda çok kararsızım.. :-\

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 26 Kasım 2013, 17:57:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
teşekkürler arkadaşlar nedense şu ara samsung ürünlerini çok tavsiye eden duyuyorum çevremde..samsung eko bubble olabilir çamaşır makinesi,buzdolabı konusunda çok kararsızım.. :-\

BOCH AL BENCE HİÇ ŞİKAYET EDEN DUYMADIM SERVİSTE ÇOK İYİ
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #12 : 26 Kasım 2013, 21:09:34 »
çamaşır makinemiz bosch bulaşık makınemız fiil tarıhınden kalma Arçelik... Bosch alabılırsın ama asla Arçelik alma derim tek. Yeni Arçelik bulaşık makinelerinde ancak su içilen bardak yıkanır...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 26 Kasım 2013, 21:12:37 »
çamaşır makinemiz bosch bulaşık makınemız fiil tarıhınden kalma Arçelik... Bosch alabılırsın ama asla Arçelik alma derim tek. Yeni Arçelik bulaşık makinelerinde ancak su içilen bardak yıkanır...
Kübra o eski Arçelik makinakların kapağını açıp baktığında Bosh tarafından üretilmiştir yazıyor.Onun için eski arçelikler kaliteli
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 26 Kasım 2013, 21:13:38 »
Ben 3 gündür Samsung ecobuble çamaşır makinesi kurutmalı kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru temizleme özelliği de var. Kullanımı basit. Servisi çok iyi. Hepsiburada da 1600 tl. Bayisinde 1999 tl.
kaç kiloluk bu acaba?eco bubble kullanışlıve çok özellikli gibi..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #15 : 26 Kasım 2013, 22:12:04 »
Kübra o eski Arçelik makinakların kapağını açıp baktığında Bosh tarafından üretilmiştir yazıyor.Onun için eski arçelikler kaliteli
abla hic sorma masallahi var makinenin 15.yili ama camasir makinesini 3ledik mesela...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Kasım 2013, 23:13:51 »
Bosch no frostlardan çok şikayet var. Az yaksın derseniz boschun low frostlarını düşünebilirsiniz. Samsung yada lg de iyi. Ben geçen hafta electrolux gardrop tipi aldım sebillilerden. Gelmedi daha bekliyorum.
Çamaşır makinasında da yine samsung yada lg düşünebilirsiniz.

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 26 Kasım 2013, 23:37:42 »
Bosch no frostlardan çok şikayet var. Az yaksın derseniz boschun low frostlarını düşünebilirsiniz. Samsung yada lg de iyi. Ben geçen hafta electrolux gardrop tipi aldım sebillilerden. Gelmedi daha bekliyorum.
Çamaşır makinasında da yine samsung yada lg düşünebilirsiniz.
bence tam tersi satarken bayii bile uyarıyor.low frostlar zati diğer nofrost lara nazaran daha ucuz.ama nofrostu öneriyolar.benim çamaşır makinamda buzdolabımda bosh yeni aldım ikisinide.buzdolabından çok memnunum.en büyük boy. XXL tavsiye ederim.ama çamaşır makinasına pek bişi diyemicem.oda en son modellerinden .bissürü para verdim.ama eski makinem vestel di.inanın hiçbir farkı yok.sadece kısa yıkama proğramları insanı etkiliyor.onun haricinde en iyi deterjanlarıda kullanmama rağmen yeminle diğerinden hiçbir farkı yok.yani çamaşırlar aynı ışıl ışıl parlak yıkanmıyor :((.boş yere para ödemeyin derim ben.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 27 Kasım 2013, 12:31:23 »
Ben 3 gündür Samsung ecobuble çamaşır makinesi kurutmalı kullanıyorum. Çok memnunum. Kuru temizleme özelliği de var. Kullanımı basit. Servisi çok iyi. Hepsiburada da 1600 tl. Bayisinde 1999 tl.

erteb bu arada filiz mutfak montajını yaptılar mı..biz hala beklemedeyiz

21 Kasımda yapıldı montaj. Siz Balıkesir'de misiniz? Balıkesir'e gidecek dolaplardan biri bize gelmiş yanlışlıkla. Tekrar arabaya yüklediler. Tezgah ölçüsü aldılar 1 gün sonra. Bugün de tezgah takılacak. Teka Ankastre çok ilgili bu arada. Eğer ankastrelerin ulaşması ile ilgili sorun yaşarsanız size ilgilinin telefonunu verebilirim.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ConfidanT

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans bir uğraşının eseridir.
« Yanıtla #19 : 28 Kasım 2013, 08:34:06 »
Arçelik 5796 Nh şiddetle tavsiye edilir ;)
Çabuk gelen kötü şans, geç gelen iyi şanstan iyidir.