ankarada zaten alışverişi merkezinden bol bişi yok özellikle ankamall u tavsiye ederim ben göksu parkına git bide
ankamall,anteres,bir de keçiörene gel teleferiğe bin muhsin yazıcıoğlunun hatratı park var şelale de kugularını gör
sonra kalede özbek sofrasında yemek ye
ankamall,anteres,bir de keçiörene gel teleferiğe bin muhsin yazıcıoğlunun hatratı park var şelale de kugularını gör

ben doğma büyüme ankaralıyım hiç görmedim oraları

(ankamall antares dışında)
ben bu yaz gittim ankaraya kaleye çıktım teleferiğe bindim keçiörende sanada öneririm

ankamalla gitmek nasip olmadı antarese gittim

medilayn sen keçiörende mi oturuyosun..
ben bu yaz gittim ankaraya kaleye çıktım teleferiğe bindim keçiörende sanada öneririm
aaa madem geldin deseydin inan koşar gelirdim teleferik güzel bize de yakın orası keçiören merkez bende yukarı tarafındayım asfalt tarafında
etlikte antares orada güzel ben hiç gitmedim ama internetten ilkbalcım bakabilirsin canım

ben doğma büyüme ankaralıyım hiç görmedim oraları
(ankamall antares dışında)
Simge bu kalenin altında park varya kuğulu kazlı ördekli oranın ismi değişti muhsin yazıcıoğlu parkı diye yazıyor
kalede özbek sofrası ve hep gözü çekikler var

çok tatlılar ilginç geliyor bana

severim yani
bir ara gel gezelim topluca buluşsak aslında
açıkçası ben keçiöreni hiç bilmiyorum medilayn hiç gelmedim oralara
aaa madem geldin deseydin inan koşar gelirdim teleferik güzel bize de yakın orası keçiören merkez bende yukarı tarafındayım asfalt tarafında
etlikte antares orada güzel ben hiç gitmedim ama internetten ilkbalcım bakabilirsin canım
bilmiyodumki

bu arada aşağıeğlenceyede gittim ordada alışveriş için güzel yerler var..
ankara güzel yer valla üniversiteyi orda okumak isterim