0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet hiç vaktim yok ama anlamak çok zor tabi bunu değil mi? kimseye yaranamazsın zaten, neyse ben buyum o kadar konu açıyorum hala şikayet ediyorsunuz ya pes,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet hiç vaktim yok ama anlamak çok zor tabi bunu değil mi? kimseye yaranamazsın zaten, neyse ben buyum o kadar konu açıyorum hala şikayet ediyorsunuz ya pes,işte sizi elestıremıyoruz, yanlısınızı dıyemıyoruz dıyorum ya ahanda bu yuzden... neyse kavgaya tartısmaya yer vermeye gerek yok... buyrun devam edın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet hiç vaktim yok ama anlamak çok zor tabi bunu değil mi? kimseye yaranamazsın zaten, neyse ben buyum o kadar konu açıyorum hala şikayet ediyorsunuz ya pes,işte sizi elestıremıyoruz, yanlısınızı dıyemıyoruz dıyorum ya ahanda bu yuzden... neyse kavgaya tartısmaya yer vermeye gerek yok... buyrun devam edınneyimi eleştireceksin benim, sidik yarışı değil bu, vaktim yok diyorum vaktim anlasana, gerisini tamamla işte kampanya orada daha ne
sakinim ya, millet ne desek yanlış anlıyor kimse de demiyor bak bu adam o kadar konu açıyor