Gönderen Konu: CocoPops 28 Kasım  (Okunma sayısı 1661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ebruli09

• Usta Kampanyacı
CocoPops 28 Kasım
« : 26 Kasım 2013, 16:07:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2013, 16:11:42 Gönderen: imgee »

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: CocoPops 28 Kasım
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2013, 18:45:59 »
Coco Pops Anneleri kampanyası, 26 Kasım 2013 Salı günü Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında düzenlenecektir.
26 Kasım tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında paylaşılacak soruya 26-27 Kasım tarihlerinde yorum yapan kişiler arasından 5 (beş ) kişi Coco Pops paketi kazanacak.
Her kullanıcı birden fazla yorum yapabilir ancak yarışmaya toplamda 1 kere katılım hakkı kazanmış olur.
Talihli 28 Kasım tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında duyurulacaktır. Talihlinin, ad, soyad, mail adresi ve telefon bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasına mesaj iletmesi gerekmektedir.
Bilgilerini eksik ya da yanlış ilettiği tespit edilen kullanıcılar, hediye kazanamazlar.
 Yarışmaya, 18 yaşında küçükler katılamaz. Katılsalar dahi, ödülleri verilmez.
Coco Pops Anneleri önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.
Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı kampanyac

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2013, 19:30:20 »
O değilde bazı kampanyalara herkes katılıyor, mesela ben çocuklu annelere, bayanlara seslenenlere katılmıyorum mümkün mertebe onlara hitap ediyor özellikle diye ama işte hırs işi sanırım biraz kampanyalar, kazanma tutkusu falan.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2013, 01:14:53 »

Çevrimdışı senloris

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2013, 03:11:49 »
O değilde bazı kampanyalara herkes katılıyor, mesela ben çocuklu annelere, bayanlara seslenenlere katılmıyorum mümkün mertebe onlara hitap ediyor özellikle diye ama işte hırs işi sanırım biraz kampanyalar, kazanma tutkusu falan.

Ben de öyle çocuğum olmadığı için bunlara katılmıyorum :)

Çevrimdışı tinkerbell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2013, 12:27:19 »
çocuğumuz yokta kimimiz teyze kimimiz dayı yani çocuğumuzdan farksız olan bi bebek oluyo :)) ondan bazılarına ben katılıyorum mesela..belkide katılanlar benim gibidir.

Çevrimdışı weltew

• Usta Kampanyacı
  • işimiz ALLAH'a kaldıysa olmuş bil
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2013, 12:34:41 »
ben ihtiyaç duyduğum şeylere katılıyorum sadece öyle gerekli gereksiz herşeye katılanlara şaşırıyorum bırakında ihtiyacı olanlar kazansın