Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHangi Eti Crax’ı daha fazla seviyorsun?
Cevabını paylaş, içi Eti Crax dolu
50 hediye kolisinden biri senin olsun! Bugün
saat 23:59 'a kadar yanıtlarınızı bekliyoruz.
daha 3 hafta önce yaptığı kampanyanın kolilerini göndermedi en geç 2 hafta içinde demesine ragmen.. bunun yaptıgı kampanyalara hiç inanmıyorumm
ben buldum hediyenin sahibini hiç uğraşmayın
Sabahları daha peynirli (bol kalsiyum için), ikindi vakti daha acılı (iştahımı açmak için akşam yemeğine hazırlık ) ,televizyon izlerken de daha baharatlı (lezzetle seyretmek için )
inanmayın göndermiyorlar. mesajlara cevapta vermiyorlar. çok sinir oldum. bi daha kampanya yapmışlar
Arkadaşlar ben de katıldım bir ara 1-1,5 ay içinde gönderiyorlar.
Sarı üzerinde eti yazan bir kutuda geliyor, tahmini 8 er tane acılı,baharatlı,peynirli karışık geliyor.
Göndermiyorlar değil, ama geç gönderiyorlar daha doğru sanırım. Öyle altına cicili bicili yazmadım da , soru sayılımıydı neydi sadece "3" yazdım gönderdiler.
Aynen ben de kazandım geçen kampanyadan geç gönderiyorlar ama sonuçta gönderileceğini biliyorum en kötü bir kaç yere yazarız dönüş yaparlar ismi cismi duyulmamış firmalar gibi ortadan kaybolacak hali yok koskoca eti , ülker gibi firmaların.
Kendisi kazanmayınca duvara 'hep kendi adamlarınıza çıkartıyorsunuz' gibi yorumlar olmuş.
ülker 2 hafta içinde gönderdi ama eti yi bilmiyorum arkadaşlar o yüzden bir şey demiyorum malesef...