Arkadaşlar yarışma sonucu 150 kontör hediye ediyorlar ve yarışmalar devamlı tekrarlanıyor sanıyorum , girip bir araştırın isterseniz , forumda şöyle bir bilgi var :
Sıkça Sorulan Sorular
1 - Yarışmaya katılmak istiyorum. Herhangi bir ücret vermem gerekiyor mu ?
Yarışmaya katılım tamamen ücretsizdir. Hiçbir şekilde ücret ödemenize gerek yoktur.
2 - Yarışmaya Nasıl Katılırım ?
Yarışmaya katılmak için, yarışma başlangıç ve bitiş tarihleri arasında ki yarışmada belirtilen kategoriye paylaşım yapmanız yeterlidir. Paylaşım yapan tüm üyeler yarışmaya katılmış sayılır.
3 - En çok konu açan ve en çok mesaj yazan istatistiğinde birinci oldum. Hem kontör hem Özel Üye'mi olacağım ?
Hayır. Sadece bir hediye seçme hakkınız var. Dilerseniz kazanmış olduğunuz 150 kontörü telefonunuza yükletirsiniz, kontörünüz bolsa Özel Üye'lik grubuna katılmak isterseniz.
4 - Ben faturalı hat kullanıyorum. Kontör kazanırsam hediyemi nasıl alacağım ?
Fatural hatlı üyelerimiz için istedikleri banka hesabına o an ki güncel GSM Operatörünün 150 Kontör fiyatı kadar ödeme yapılıcaktır.
5 - Ben sitenizi ilk defa duydum. Birçok yerde bu şekilde etkinlikler düzenlemip emeklerimiz çalınıyor. Size nasıl güvenebilirim ?
GenelForum ekibi olarak bizi bize değil, üyelerimize sorun. politikası ile yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Bundan dolayı şu şekilde bir uygulama düzenledik. Yarışma sonuçlarının bulunduğu kategorimizde kazanan yarışmacılar için bir bölüm görüceksiniz. Bu bölümde hediye kazanmış üyelerin yorumlarını okuyup, hakkımızda fikir edinebilirsiniz.
Yarışma hakkında kafanıza takılan başka sorular varsa konu altında dile getirebilirsiniz.
link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin