Gönderen Konu: LG 55" Ultra HD TV Kazanan  (Okunma sayısı 4943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: LG 55" Ultra HD TV Kazanan
« Yanıtla #40 : 21 Kasım 2013, 16:30:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Millet fake hesaplarla dünyayı götürüyor siz tutmuş uğraşıp video yapmış adamı ve seçen jüriyi yargılıyorsunuz. Beğenili olsaydı da yine aynı takıma mı gitseydi ?
Benim derdim onun kazanması ya da kazanmaması değil. İlk sayfada LG'nin yarışma fotosuna ve fotoda yazan yarışma konusuna dayanarak, kendi düşüncemi yazdım, hatta videonun iyi olduğunu yazdım. Bugün @sametgunay ın twitter profilinde hakkımızda yazdıklarını okudum. '' Karalamaya çalışanlar '' , '' yarışmadan bi haber olup yorum yapanlar:(( '' gibi alaylı ifadeler yazmış. Karalamaya niyetimiz olsa niye buraya yazalım? Gider LGye mesaj atar, yorum yazardık. Burası forum, düşündüklerimizi yazma hakkımız var :) Onunda hakkı var tabi ama küçümsemek falan hoş olmamış.

Ben kesinlikle jüriye laf atanlara ve videoya saçma sapan diyenleri kastettim orda yanlış anlaşılmasın kaldı ki lg ye de buraya da oraya da yazılsa sonuç belli
Kesinlikle kimseyi küçümseyen biri değilim ama Samet "beyefendi " beni rahatsız etti ben ona karşı saygımı yitirip biraz dadaştık

Lütfen yanlış anlaşılmasın beğenmeyen beğenmez beğenen beğenir ama beğenmeyen bunu güzel bir dil ile anlatmalı

Çevrimdışı sametgunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 21 Kasım 2013, 16:34:23 »
Millet fake hesaplarla dünyayı götürüyor siz tutmuş uğraşıp video yapmış adamı ve seçen jüriyi yargılıyorsunuz. Beğenili olsaydı da yine aynı takıma mı gitseydi ?
Benim derdim onun kazanması ya da kazanmaması değil. İlk sayfada LG'nin yarışma fotosuna ve fotoda yazan yarışma konusuna dayanarak, kendi düşüncemi yazdım, hatta videonun iyi olduğunu yazdım. Bugün @sametgunay ın twitter profilinde hakkımızda yazdıklarını okudum. '' Karalamaya çalışanlar '' , '' yarışmadan bi haber olup yorum yapanlar:(( '' gibi alaylı ifadeler yazmış. Karalamaya niyetimiz olsa niye buraya yazalım? Gider LGye mesaj atar, yorum yazardık. Burası forum, düşündüklerimizi yazma hakkımız var :) Onunda hakkı var tabi ama küçümsemek falan hoş olmamış.

Sizin için kaldırdım o fotoğrafı altındaki saçma sapan gibi yazan kişilere yazdım onu tam ekran aldığım için thor olacaktı diyenler de içinde çıktı resmin haliyle yanlış anlayan insanlara neden laf atıyım hatta en çok da thor yarışması zannedenler için açtım üyeliğimi bay Samet haricinde yanlış anlayan olduysa affola kesinlikle

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #42 : 21 Kasım 2013, 17:57:01 »
Ultra güçlerin olsaydı ne yapardın? diye sormuşlardı. Ultra güç deyince hemen akla diğer fantastik karakterlerde de olan klişe güçler geliyor. Işınlanma, ateş, kılık değiştirme v.s zaten klişe şeyler olduğu için ben çok daha geniş kapsamlı düşünmüştüm. Şu anki haline biz insanların getirmiş olmasına rağmen düzeltmek için hiç bir şey yapamadığımız Dünya'mızı yaşanabilir bir hale getirmeyi düşünmüştüm. En azından sordukları soruya hitaben güzel bir mesaj içeriyordu. Bakmak ve görmek arasındaki ince çizgiyi görmek herkese nasip olmuyor. Açıkçası ben bu kampanyada hayal kırıklığına uğradım.

Benim katıldığım tweet ve hazırladığım video aşağıdadır.

#ultraguclerimolsa, Gelecek nesillere huzur ve barışın hüküm sürdüğü bir Dünya armağan ederdim!

Tebrikler iyi günlerde kullanın

kazanan kişinin videosu da güzeldi ama beyazdan alışık olduğumuz bir tarz olduğu için açıkcası benim çok ilgimi çekmedi ama tabiki büyük emek verilmiş olması çaba ve fikir açısından takdir ettim

Samet senin videon daha çok dikkatimi çekti çünkü pek çok kişi işlemiş olsa da ben de üstün güçlerim olsa videondaki şeyleri yapmak isterdim. Sanırım bireysel değil toplumsal düşündüğümüz için bu böyle

ne demiş atalar
önümüzdeki maçlara bakalım :P
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #43 : 21 Kasım 2013, 18:18:00 »
Forumda ikili tartışmalar çok gereksiz uzuyor. İki tarafıda sakinliğe davet ediyorum.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 21 Kasım 2013, 18:58:13 »
Tamam arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Bu iş zevk işi, isteyen beğenir isteyen beğenmez boşuna birbirimizi kırmayalım. Kazanan arkadaşa tebrikler.

Çevrimdışı fatsa

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #45 : 22 Kasım 2013, 09:31:21 »
@sametgunay Video yu  seyretmedim ama yorumlar hakkında ki fikrim kazanmışsın tebrikler  ama bu yarışmaya bu forumdan katılan kazanamayan ve katılmasa bile bu forumdan katılan arkadaşının kazanamamasını gören kişiler tabiki o video ile kazanmanı sindiremezler.
Kimisi video güzel değil der kimisi juri ayarlı der kimisi bende katılcaktım ama yok firmayı beğenmiyorum yok tanrı geçiyor saygısızlık olmasın yok ayağım ağrıyordu katılsam kesin ben kazanırdım gibi çeşitli bahaneler üretir.Ama ellerinde olsa öyle bir sömürürler ki forum dışında kazananlara karşı hiç tahammülleri yoktur.
Her ne kadar forum mutasıp kişilerden oluşsada sömürülecek bir şey bulundumu başkasının hakkı denmez tek kişi 20-30 ürün ile işi halleder alamayan da hayıflanır.
Yazdıklarım hoşunuza gitmeyebilir ama gerçek bu artık bunu kabullenseniz.
Şu yarışmada kazanan bu forumdan sömürü timinden olsaydı inanınki bu yorumlar yapılmazdı tebrik mesajları yağardı.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #46 : 22 Kasım 2013, 09:34:57 »
@sametgunay Video yu  seyretmedim ama yorumlar hakkında ki fikrim kazanmışsın tebrikler  ama bu yarışmaya bu forumdan katılan kazanamayan ve katılmasa bile bu forumdan katılan arkadaşının kazanamamasını gören kişiler tabiki o video ile kazanmanı sindiremezler.
Kimisi video güzel değil der kimisi juri ayarlı der kimisi bende katılcaktım ama yok firmayı beğenmiyorum yok tanrı geçiyor saygısızlık olmasın yok ayağım ağrıyordu katılsam kesin ben kazanırdım gibi çeşitli bahaneler üretir.Ama ellerinde olsa öyle bir sömürürler ki forum dışında kazananlara karşı hiç tahammülleri yoktur.
Her ne kadar forum mutasıp kişilerden oluşsada sömürülecek bir şey bulundumu başkasının hakkı denmez tek kişi 20-30 ürün ile işi halleder alamayan da hayıflanır.
Yazdıklarım hoşunuza gitmeyebilir ama gerçek bu artık bunu kabullenseniz.
Şu yarışmada kazanan bu forumdan sömürü timinden olsaydı inanınki bu yorumlar yapılmazdı tebrik mesajları yağardı.

Sen forumu hiç tanıyamamışsın. Spekülatif hareketlerini kendine sakla. Kimse seni dikkate almaz umarım benim mesajım bu konudaki son mesaj olur. İyice can sıkıcı oldu.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 22 Kasım 2013, 10:41:33 »
hakikaten ne kadar gergin bir toplum olduk..patlayacak yer arıyoruz.hepimiz pimi çekilmiş birer el bombasıyız sanki..Forum olarak psikolojik terapi ve destek almamız gerektiği kanısındayım.eğer bu işlerle uğraşan bir arkadaşımız varsa tanışmak isterim..mümkünse terapi sanal olarak olursa  daha iyi olur.. :) :)