Ultra güçlerin olsaydı ne yapardın? diye sormuşlardı. Ultra güç deyince hemen akla diğer fantastik karakterlerde de olan klişe güçler geliyor. Işınlanma, ateş, kılık değiştirme v.s zaten klişe şeyler olduğu için ben çok daha geniş kapsamlı düşünmüştüm. Şu anki haline biz insanların getirmiş olmasına rağmen düzeltmek için hiç bir şey yapamadığımız Dünya'mızı yaşanabilir bir hale getirmeyi düşünmüştüm. En azından sordukları soruya hitaben güzel bir mesaj içeriyordu. Bakmak ve görmek arasındaki ince çizgiyi görmek herkese nasip olmuyor. Açıkçası ben bu kampanyada hayal kırıklığına uğradım.
Benim katıldığım tweet ve hazırladığım video aşağıdadır.
#ultraguclerimolsa, Gelecek nesillere huzur ve barışın hüküm sürdüğü bir Dünya armağan ederdim!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Tebrikler iyi günlerde kullanın
kazanan kişinin videosu da güzeldi ama beyazdan alışık olduğumuz bir tarz olduğu için açıkcası benim çok ilgimi çekmedi ama tabiki büyük emek verilmiş olması çaba ve fikir açısından takdir ettim
Samet senin videon daha çok dikkatimi çekti çünkü pek çok kişi işlemiş olsa da ben de üstün güçlerim olsa videondaki şeyleri yapmak isterdim. Sanırım bireysel değil toplumsal düşündüğümüz için bu böyle
ne demiş atalar
önümüzdeki maçlara bakalım