0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrosa gittim %75 indirim vardı 2,20 tl ödedim çıktım 700 ml şampuan aldım yanında 9.90 tl saç fırçasını bedava alabilirdiniz fişlerle tekrar gitsek alabilirmiyiz acaba hayret ama kimsede uyarmadı hediyeside var yanında diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrosa gittim %75 indirim vardı 2,20 tl ödedim çıktım 700 ml şampuan aldım yanında 9.90 tl saç fırçasını bedava alabilirdiniz
migrosa gittim %75 indirim vardı 2,20 tl ödedim çıktım 700 ml şampuan aldım
Bana da yapar mısınız lütfen 6002 0801 0363 41616002 0801 0216 9281
aynen hangi tarihe kadar almak gerekiyor?
Şampuan veya saç kremini alabiliyorsunuz..Ancak şampuan(700 ml) ve tarak sadece 5M Migros'ta düşüyordu..Bugün tekrar deneyeceğim tarakla şampuanı tek m migrosta ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞampuan veya saç kremini alabiliyorsunuz..Ancak şampuan(700 ml) ve tarak sadece 5M Migros'ta düşüyordu..Bugün tekrar deneyeceğim tarakla şampuanı tek m migrosta ..tarak düşmüyor 8,90 tl ödeyeceksinz diyor saçmalık yapmışlar millet tarak bedava alıyom sanıyor ama normal alışveriş yapanlarda düşmüyor şampnı 19 tl almış oluyr yetkili birime yazdım düm mavişehir migrosta sorun yaşadık çözemediler