Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKullanım Şartları
Genel Koşullar
Vitamin Öğretmen sayfasını beğenerek ve “Pusula Sözler” uygulamasını kullanarak, sayfa kullanımı ve kampanyaya katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı ve bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız şartsız kabul ettiğinizi, belirtilen bu hususlar ile ilgili herhangi bir itiraz ve defi ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş olmaktasınız.
Uygulamanın açık olduğu tarih aralığı 20 Kasım 2013– 24 Kasım 2013 23:59 arasıdır.
Pusula Sözler Facebook Katılım ve Kullanım koşulları Vitamin Öğretmen adresindeki Pusula Sözler Facebook uygulamasında yer almaktadır. Vitamin Öğretmen, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmek üzere herhangi bir zamanda bu koşullarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Pusula Sözler uygulaması kullanıcıları uygulamayı her kullanışlarında ve Vitamin Öğretmen sayfasına her yeni girişlerinde, güncellenmiş maddelerini kabul etmiş sayılacaklardır. Bu nedenle lütfen Kullanım Koşulları sayfasını düzenli olarak takip ediniz.
Katılım Koşulları
1. Pusula Sözler Facebook uygulamasını kullanmak için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur.
2. Pusula Sözler Facebook uygulaması hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
3. Katılımcılar Pusula Sözler Facebook uygulaması kapsamında oluşturacakları içeriklerin kendilerince hazırlanacağını, içeriklerin hukuka, genel ahlaka ve toplumsal değerlere/düzene aykırı olmayacağını, yanlış ve/veya eksik olmayacağını, politik amaçlı olmayacağını, özel ya da kamu kurumunu hedef almayacağını ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti., 3. kişilerin/kurumların haklarını ihlal etmeyeceğini, hakaret içermeyeceğini ve her halükarda içerikler ile ilgili tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu kabul ederler.
4. Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcılar gerçek ad, soyad ve iletişim bilgilerinin yer aldığı Facebook profilleri ile kampanyaya katılmak zorundadırlar. Hediye için hak kazanılması durumunda kazananlara beyan edilen iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır. Kullanıcıların iletişim bilgileri kendi izni olmadan, SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve Kampanyanın düzenlenmesinden sorumlu olan Koç Bilişim dışında 3. kişi ya da kurumlarla paylaşılmayacaktır.
5 Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcıların üyelik ve içerik bilgilerinin Vitamin Öğretmen ile ilgili tüm iletişim materyallerinde yayınlanacağını baştan kabul etmiş sayılırlar.
6. Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcılar oluşturdukları içeriklerin telif hakkının bedelsiz olarak Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ait olacağını kabul eder. Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., katılımcıların oluşturduğu içerik ile ilgili olarak her türlü yayma, çoğaltma, temsil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakları, işleme vs. hakkına yer, mecra sınırlaması olmaksızın süresiz ve bedelsiz olarak sahiptir. Katılımcılar, içeriklerin kullanılması veya yayınlanmasından/ kullanılmaması veya yayınlanmamasından dolayı hiçbir şekilde Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. 'dan hak ve alacak talebinde bulunamaz.
7. Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcılar uygulamanın çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. veya SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.’nin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.
(SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. kampanya boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen kişileri ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün kampanya verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.)
8. Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcılar uygulama sayfalarına gönderdikleri içeriğin doğruluğunu, üçüncü kişi ve kuruluşları yanıltacak nitelikte herhangi bir hususa yer vermeyeceklerini, yayınlanan görüş, düşünce, ifade ve resimlerin Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ile hiçbir ilgi ve bağlantısı olmadığını ve sadece kendilerini bağlayacağını kabul ve taahhüt ederler.
9. Pusula Sözler Facebook uygulamasına giren kullanıcılar buraya yükledikleri görsellerin kullanım haklarının kendilerine ait olduğunu beyan etmiş olurlar. Bundan SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Buraya yüklenen fotoğraflar ve içerikler ile ilgili doğabilecek her türlü yasal yükümlülüklerden kendilerinin sorumlu olduğunu kampanyaya katılarak kabul etmiş sayılırlar.
10.Bu yarışmaya SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve ilgili ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler ikramiye kazanamaz. Kampanyaya katılarak hediye kazanan katılımcının hediye kazanabilmesi için 18 yaşını geçmiş olması gerekmektedir. 18 yaşını geçmemiş ve kampanyaya katılarak hediye kazanmış katılımcının hediye hakkı jürinin belirlediği yedek katılımcıya geçer. Hediye kazanan kişiler için, uygulamaya katıldıkları bilgiler üzerinden kimlik doğrulaması yapılacaktır.
11. Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. her zaman, tek taraflı olarak uygulamayı sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır.
12. SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
13. Pusula Sözler Facebook uygulamasının işleyişi aşağıdaki gibidir:
Facebook'ta profili olanlar Vitamin Öğretmen adresinde yer alan Pusula Sözler Facebook uygulamasına girer.
Pusula Sözler Facebook uygulamasının talep ettiği yetkilere izin vererek Facebook profiline yükler. Eğer katılımcı Vitamin Öğretmen sayfasını daha önce beğenmediyse, beğenmesi talep edilir. Katılımcının ad & soyad & e-posta adresi, iletişim adresi ve telefon numarası talep edilir. Bu bilgiler, katılımcı ile, daha sonra, kampanya için iletişime geçmekte kullanılır.
Katılımcı, Pusula Sözler Facebook uygulaması üzerinden uygulmadaki pusula sözlerden birini seçer ya da kendi pusula sözünü yazar, kupasını tasarlar. Arkadaşlarını davet ederek daha çok katılım hakkı elde eder. Katılımdan sonra karşısına çıkan packshot ekranını sosyal medya hesaplarından (facebook & twitter) paylaşarak daha çok katılım hakkı kazanır. ”
Kullanıcının yarışmaya katılmış olması için Vitamin Öğretmen sayfasında ki Pusula Sözler Facebook uygulamasına katılmış, katılım koşullarını kabul etmiş ve istenen bilgileri eksiksiz doldurmuş olması gerekmektedir.
Kampanya'ya katılmak için , (Ad, Soyad, Kullanıcı adı, Telefon numarası’dan oluşan ) katılım formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmak gerekmektedir.
Kullanıcı arkadaşlarını davet ettikçe daha çok katılım hakkı kazanır.
Paylaştığı pusula sözler “Pusula Sözler” Facebook sayfasında toplanır.
İçerikleri arkadaşlarıyla mesaj olarak, kendi duvarında veya arkadaşlarının duvarında paylaşabilir.
Bu katılımlar içinden her 50. kişiye bardak kupa hediye edilir. Katılımcı her arkadaş davet edişinde, uygulamayı paylaştığında, tweet attığında ve kupayı paylaştığında bir katılım hakkı daha elde eder. Katılımlar güncel tarih sıralamasına göre uygulamada yer alır. Bu sıralamaya göre her 50. Katılımcıya seçtiği ya da kendi yazdığı tasarım “Pusula Sözler” kupası hediye edilir.
14- Pusula Sözler Facebook uygulaması hakkında veya uygulama ile ilgili bir ihtilâfın çıkması halinde, bu ihtilâfın kanunlar ihtilâfı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.
15- Pusula Sözler Facebook uygulaması kullanıcıları, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. veya Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti.’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.
16- Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucunu doğuracak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, hediyeye hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. veya Koç Bilişim Reklamcılık Ltd. Şti. hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
17. Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.
Hediyeler
1) Kampanya'ya katılım listesindeki her 25. kişi, öğretmen olduğunu kanıtlayabilirse; Vitamin Öğretmen’in sunacağı hediyeyi almaya hak kazanır. Kampanya sonucunda hediye olarak verilecek ürün, kampanya sayfasında belirtilen pusula sözlerden biriyle tasarlanmış bardak kupa olacaktır.
2) Kazanan katılımcı, kampanya katılımlarının bitmesinden sonra 1 ay içinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasında duyurulacaktır. Hediye kazanan katılımcın ile irtibata geçilmesinin ardından, 3 hafta içinde verdikleri adreslere teslim edilecektir.
3. Pusula Sözler Facebook uygulamasında kazanan katılımcı haklarını hiçbir şekilde devredemez, hediye edemez, satamaz, karşılığı para olarak ödenemez.
4. Bu kampanyaya katılmak için T.C. veya K.K.T.C. vatandaşı olmak ve T.C veya K.K.T.C. sınırları içinde ikamet etmek gerekmektedir.
5. Katılımcılara, sağladıkları iletişim bilgilerinden ulaşılamaması, ya da sağladıkları bilgilerin doğru olmadığının tespit edilmesi, hediye almaya hak kazanan katılımcının hediyeyi almak istememesi veya yanlış adres bilgisi sebebiyle katılımcıya gönderim yapılamaması gibi durumlarda, hediye katılımcıya teslim edilemiyorsa bu durumdan SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. sorumlu değildir. Hediyesini almaya hak kazanan kişi, katılım koşullarında belirtilen kuralları sağlamıyorsa, ya da kazananın açıklanmasından sonra 2 hafta içerisinde verdiği kontakt bilgilerinden kendisi ile irtibata geçilemez ve hediye teslim adresi belirlenemezse, ya da yukarıda belirtilen koşullardan herhangi biri sağlanamazsa, bu kişinin hediye hakkı 1. Yedeğe geçer. Yedeklerde de aynı koşullara göre, hediye hakkı sonraki yedeklere geçebilir.