Fotoğraf URL'sini kopyalamıyorsunuz fotoğrafın ekran görüntüsünü alıyorsunuz..
ıpad mini de nasıl yapılıyor hiç bir yerde bulamadım yapamadım cok zormuş ınstagram
arkadaşlar andorid olan tabletlerde Instagram açabiliyor muyuz?
arkadaşlar andorid olan tabletlerde Instagram açabiliyor muyuz?
Açabilirsiniz..
Yükleme linki:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
instagram hesaplarınıza girebiliyor musunuz ? bilinmeyen bir ağ hatası diyor girmiyor.
direct mesaj nasıl gönderiliyor... yardım lütfen!!
direct mesaj nasıl gönderiliyor... yardım lütfen!!
anasayfada en üstte instagram yazısının yanındaki kutuya tıklamanız lazım pcden giriyorsanız gönderemezsiniz
dm gönderemiyorum tıkladım dm yide buldum ama dm gönderemiyorum bi yardım edin lütfen
dm gönderemiyorum tıkladım dm yide buldum ama dm gönderemiyorum bi yardım edin lütfen 
Instagram ana sayfada sağ üstteki kutu benzeri işarete basın. Direct sayfası açılacak. Yine sağ üstte artı işareti var. + ya basın, herhangi bir fotoğraf ekleyin. Sadece yazı gönderemezsiniz. Mutlaka fotoğraf eklemelisiniz. Fotoğraf seçin, iki kez ileri deyip açıklama kısmına notunuzu yazın. Kime kısmından kişiyi seçin, gönderin.
Arkadaşlar repost nasıl yapılıyor? ve hangisini yüklememi tavsiye edersiniz yapıyorum hata veriyor.
nokia lumialarda paylaşmak istidiğin resmin üzerine basılı tutunca paylaş-resmi kaydet -regram diye çıkıyor ben burdan yapıyorum paylaşımlarımı