İnstagramı kullanmayan arkadaşlar için bilgi vermek istedim.
İnstagram akıllı telefonlara yüklenen bir uygulama ile kullanılabiliyor. İstenilen resimleri programa yüklüyoruz ve takipçilerimizin görmesini sağlıyoruz. Resimleri beğenebiliyoruz ve resimlere yorum yapabiliyoruz.
Akıllı telefonu olmayanlar için instagrama internet üzerindende erişim sağlanabiliyor. Resimlere beğeni ve yorum bırakılabiliyor ama resim eklenemiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu adresten instagram hesabı açabilirsiniz.
Yanlışım varsa detaylı bilen bir arkadaş düzeltirse sevinirim
Ne yanlış olabilir ya

bende bu kadar biliyorum fazlasını bilen yazsın
bende şunu merak ediyorum facedeki gibi instagramdada artık başkalarının resmi paylaşılıyor ama onu nasıl beceriyorlar bi ben yapamadım
bende şunu merak ediyorum facedeki gibi instagramdada artık başkalarının resmi paylaşılıyor ama onu nasıl beceriyorlar bi ben yapamadım 
ben paylaşılmıyor diye biliyorum resmini çekip kendi profilinizde yayınlayabiliyorsunuz ama ben kampanyalara o şekilde katılıyorum mesela
ekran görüntüsü ile katılıyorum bende
daha kolay yolu varsa bilen bizimle de paylaşabilirmi?
isteyen buraya instagram hesap isimlerini yazsın bence.... belki ordada orgutlesebilirz....)
Windows Phone için de resmi Instagram uygulaması gelmiş dün, artık bu işe bulaşmam farz oldu.
Şu resim paylaşma olayını açıklayacak yokmu?
üst tarafa bahsedildi zaten paylaşma yok diye üst yorumlara dikkatli bakarsan görebilirsin.
üst tarafa bahsedildi zaten paylaşma yok diye üst yorumlara dikkatli bakarsan görebilirsin.
Onu anladım da sanki bilgisayar üzerinden paylaşımı yapılıyor, tarzında yorumlar var.