Gönderen Konu: Sabırsızlıkla beklenen Migros Ağız Bakım Kampanyası Başladı ve Bitti :)  (Okunma sayısı 2611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
Çoğu kişinin stok yapmak için beklediği Migros'da 1 alana 1 bedava ağız bakım kampanyası 22-23-24 Kasım'da mağazalarda ve sanalmarkette..

Hatırlatma: Kampanyanın aynısının Real'de de başladığı belirtiliyor. Bana yakın bir Real olmadığı için hiç gidip de fiyatlara bakamadım. O yüzden yanıltmak istemem ancak Real'e gidenler stoklarını yapmışlar bile :D
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2013, 22:20:43 Gönderen: lamal »

perishan

• Ziyaretçi
23-24 Kasım'da Money Club Kart ile tüm ağız bakım ürünlerinde aynı üründe 1alana 1bedava!

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar bugün de başlamışdı 1 e 1 bedava kampanyası..ben Migros da gördüm..

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
bugün eşimle gidip bir güzel yağma yaptık  :D fiyatlar diş fırçalarında çok uçuk 15-20-25 falan  >:( ama ağız bakım suları uygun diş macunlarında ise sadece colgate kampanya dahilindeymiş

Çevrimdışı sarpimoleni

• Deneyimli Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bugün eşimle gidip bir güzel yağma yaptık  :D fiyatlar diş fırçalarında çok uçuk 15-20-25 falan  >:( ama ağız bakım suları uygun diş macunlarında ise sadece colgate kampanya dahilindeymiş
sensodyn de dahil,bugün aldım sensodyn pronamel 12tlye 2 tane.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
tüm diş macunları kampanya dahilindeydi 30 tlye 4 adet colgate optik beyaz ve 4 adet colgate diş fırcası aldım :D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Kampanya dönemlerinde fazlaca pahalıyken aldığından dolayı ben pek yanaşamıyorum bu işlere :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
Ya bugün bizim burdakine gittim, pek birşey kalmamıştı :( sanırım mağaza küçük ondan fazla çeşit yoktu yarın sabahdan büyük migros a gideceğim sanırım..

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
Sensodyne Salla Kazan Ağız Suyu Ürününü Almayanlar İçin Faydalı Olabilir.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
6 diş macunu 2 ağız suyu 10 diş fırçasını 45 tl ye aldım