Öğretmenler Günü'nde Karaorman Frambuaz kazanan kullanıcılarımız!
23 Kasım 2013, 13:00
SündüzCosku#benimöğretmenimşimdiki hayatımın mimarı..
bizleri"vicdan,kişinin yastığıdır" diyerek yetiştiren,iyiyidoğruyu güzeli nakış nakış yüreğimize işleyen sevgininrehberi.. öğretmenlergününüz kutlu olsun öğretmenim..ben sizi seviyorum..biz siziseviyoruz..
(Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin)
OnurGök#benimöğretmenimtoplumu cehaletten kurtarmaya çalışan bir savaşçı. Alilere,Fatmalara, Yasinlere bilgi dağıtan, onlara sevgiyle yaklaşan,onları saran sıcak bir kucak. Ya da ufukları aydınlatan birkandil…tüm öğretmenlerimin ve meslekdaşlarımın öğretmenlergünü kutlu olsun
Kayit olun veya
giris yapin)
Ebruİlhan Şen#benimöğretmenimheykeltraştır.Sabır,sevgi ve şevkatle şekillendirirhamurunu.Yıllar geçse de eseri onun hep biricik çocuğudur hiçeskimeyen,büyümeyen ve hep gurur veren.
Kayit olun veya
giris yapin)
TanAktürk#benimöğretmenimderdi ki; Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğinizde, Sizihayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğünüz andır...!İşte O Sendin biricik Hocam! Beni hayata sen bağladın,hiçkopmamacasına...
Kayit olun veya
giris yapin)
AliAk#benimöğretmenimBana hayallerim peşinde koşmam gerektiğini öğretti.Çünkühayat o zaman renklenirmiş.Sözümü tuttum.Sayesinde hayatısiyah-beyaz yaşamıyorum.Teşekkür ederim...
Kayit olun veya
giris yapin)
MügeCan#benimöğretmenimbir harf öğretsem, bir çocuğu eğitsem, bir aile gelişirardından bir millet değişir düşüncesiyle fedakarca emeğiniilmek ilmek örendir.
Kayit olun veya
giris yapin)
FeyzaFerit Ünlü#benimöğretmenimBENİM O MİNİK ELLERİME KALEM TUTTURANIM SABIRLA BIKMADAN ŞEFKATLEHERŞEYİ GÖSTERENİM İLK ANNE YAZDIRAN DİĞER ANNEMDİRÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN
Kayit olun veya
giris yapin)
TCDeniz Güner KarabaşBɑşöğretmen Atɑtürk”ün birer yɑnsımɑsı olɑn sizler,övgülerin en güzeline lɑyıksınız. Öğretmenler gününüzkutlu, bɑşɑrılɑrınız dɑim olsun.#benimöğretmenim
Kayit olun veya
giris yapin)
OğuzAkdeniz#benimöğretmenimellerini omuzumda hissederken o yırtık fişlerden harfleri tek teköğretmeye çalışmasına hiç bir paha biçilemezdi...
Kayit olun veya
giris yapin)
AyşeMelek Ayşemelek#benimöğretmenimderki o küçücük emanete hayatı öğretmek, yeni dikilen fidanınilkbaharda açtığı tomurcuk gibi narin ve hassastır. tümemanetlerin tomurcuk gibi büyümesi dileğiyle imza : tomurcuk
Kayit olun veya
giris yapin)
Kazanan kullanıcılarımız, iletişim bilgileriniz için lütfen Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üzerinden müşteri formunu doldurunuz. En kısa sürede müşteri hizmetlerinden sizinle bağlantıya geçilecektir.
Tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz…