Jüri Alp Mor'un sebebini seçti!
Muhteşem 8'li uygulamasına katılarak W510 tableti neden istediğini yazdı, jüriyi ikna etmeyi başardı!
Tebrikler Alp!
Bu mudu yani en ikna edici. Bişey diyim mi size beğenili yarışmalar jürililerden daha iyi olmaya başladı artık!
özellikle katılmadığım bir yarışmaydı

acer'in yarışmaları genelde böyle.. jurili yarışmalar iyidir (beğenilileri sevmiyorum) ama juri var juriiii var arasıra yarışmaları elemek lazım zaman kaybı olmaması açısından
acer'in yarışmaları genelde böyle.. jurili yarışmalar iyidir (beğenilileri sevmiyorum) ama juri var juriiii var arasıra yarışmaları elemek lazım zaman kaybı olmaması açısından
pepsinin xbox verdiği arkadaşın twitlerine de bakmanızı öneririm. o kadar sığ olmak yetiyorsa neden kasıyoruz ki?
pepsinin xbox verdiği arkadaşın twitlerine de bakmanızı öneririm. o kadar sığ olmak yetiyorsa neden kasıyoruz ki?
pepsiiii hani şu ramazanda juri ile seçiyoruz dedikleri halde aslında sistemin belirli saatte msj gönderenlerin kazandığı ( açlık- yadımseverlik gibi tek cümlelerin kazandığı) kampanyayı yapan firmaydı dimi ?
şaka bi yana malesef öyle oluyor işte bazen ben de hayret ediyorum,o kadar basit özensiz yazılmış yorumlar kazanıyor ki..dediğiniz insan o zaman da kendine kızıyor 'neden bu kadar emek verdim ' diye... benim de başıma çok geldi..tecrübe ile sabit.
Aferdersiniz ama kusmak istiyorum, yazıklar olsun. Bunlar juri filan değil kardeşim, tanıdıklara çalışıyorlar gibi. Eminim daha güzelleri varmıştır.
saçma sapan hiç bir zeka ürünü cümlenin dahi olmadığı bir yazı seçilmiş.diyorum ya binlerce yazıyı inceleyemezler gelişi güzel seçilmiş gene
belki de katılım çok olmuştur okuya okuya sıkılmışlardır okuduğumuz kadarından bir şey seçelim gitsin demişlerdir
jüriye oynamış bence ondan kazanmış