Hediyeler, PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş. - PAKMAYA tarafından, adres bilgisi yeterli görülen
katılımcıların kampanyaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Kayıtta verilen adres
bilgisi yetersiz görülen kazanan kişilerin, hediyelerinin adreslerine gönderilebilmesi için, 30.11.2013 tarihi
mesai bitimine kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin (ücretsiz) adresli Pakmaya web sayfasındaki
iletişim bölümünden mesaj göndererek ad, soyad, güncel adres (Mahalle, Cadde, Sokak, Site/Apartman adı
ve numarası, Daire, Kat numarası, Semt, İlçe, Şehir detayında, güncel, eksiksiz ve kargo için yeterli olacak
şekilde) ve iletişim için sabit telefon ve gsm numarası bilgilerini eksiksiz olarak iletip başvuru yapaları
gerekmektedir. Başvuru süresinde başvurmayan ya da katılım kaydında katılımcı tarafından yanlış, ek
-
sik veya yatersiz beyan edilen bilgiler sebebiyle hediye kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak
aksaklıklardan PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş. ve DenizAjans sorumlu tutulamaz. Yanlış, hatalı veya
yetersiz/eksik adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde,
kargo firmasından NPAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.’ne iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak id
-
dia edemezler.
Hediyeler, adres bilgisi yeterli olanlara, kendisine ulaşılan ya da belirtilen sürede başvuranlara, ücretsiz
sunulacaktır. Kazananların sayfada ilan edildiği 12.11.2013 gününü takiben 2 hafta olan başvuru süresinde,
27.11.2013 son başvuru tarihi bitimine kadar belirtilen şekilde başvurmayan ya da kayıt veya başvuruda
katılımcı tarafından yanlış veya yetersiz beyan edilen bilgiler sebebiyle hediye kazananlara ulaşılamaması
ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan PAK GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş. ve DenizAjans sorumlu tutulamaz.
Bilgileri yetersiz olan ve başvuru süresinde başvurmayan kazananların e-maillerinin hatalı olması ya da iki
defa e-mail gönderilmesine rağmen katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan,
kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan kişi, sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği
gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
Katılımda, kampanya sayfası sistem kayıtları esas alınır.
Uygulamaya katılan kişiler, ödül kazanabilmek için iletişim formunda yer alan ad, soyad, telefon numarası ve
açık adres bölümlerini eksiksiz doldurarak doğru beyanda bulunmalıdır.
NOT:
Kampanyaya toplam 26.730 iştirak gerçekleşmiştir. Toplam katılım sayısı üzerinden ve bir kişi birden
fazla ikramiye kazananamaz kuralı gereği, ancak aşağıdaki adetlerde ikramiye kazananlar şirket çekilişii
ile belirlenmiştir. Toplam katılım sayısı nedeni ile ilan edilenler haricinde başkaca hediye sunumu
yapılamamaktadır.