Gönderen Konu: XTB Forex 2014 Yatırım Şenliği  (Okunma sayısı 1357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
XTB Forex 2014 Yatırım Şenliği
« : 14 Kasım 2013, 10:14:41 »
XTB yeni yılı Yatırım Şöleni'ne dönüştürüyor, 2014 yılına yeni yatırımcılar yepyeni hediyeler ve benzersiz yatırım avantajları ile giriyor. Avrupa'nın En İyi Aracı Kurumu ödülüne sahip XTB'de yeni hesap açan herkes, yaptığı işlem miktarına göre iPod Shuffle, Samsung Galaxy Ace Akıllı Telefon, Apple iPad, iPhone 5, Apple Macbook Air veya Philips 3D LED TV kazanıyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı evva86

• Usta Kampanyacı
  • http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=1
Ynt: XTB Forex 2014 Yatırım Şenliği
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2013, 11:30:56 »
sizce nasıl bi site dolandırıcılık falan olmasın bilen biri bilgi verirse sevinirim  :D

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2013, 11:51:42 »
Arkadaşlar bu işleri iyi bilen birisi olarak uyarmak istiyorum.

Forex piyasası dünyanın en zor piyasasıdır. %95 kaybederken %5 kazanır.

Dünyada işlem hacmi günlük olarak 5 Trilyon Dolar, Türkiye'de ise 160 milyar TL'dir.

Piyasalarda işlem yapmak ciddi bir bilgi ve eğitim gerektirir ki ortalama öğrenme-kazanma süresi 4-5 yıl arasıdır.

Kaldıraçlı bir piyasa olduğu için paranızın tamamını bir saatte bile kaybedebilirsiniz eğer bilinçli yatırım yapmıyorsanız.

Diğer  bir nokta ise yarışmayı yapan firma hakkında netten araştırma yapmanızı öneririm. Şahsen bedava verseler hediyeleri neden verdiler der bişey ararım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çevrimdışı evva86

• Usta Kampanyacı
  • http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=1
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2013, 11:53:11 »
çok teşekkür ederim

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2013, 12:34:36 »
site hakkında hiçbir bilgim yok, forumda daha önce kampanyaları açılmış ama güvenilirliği için bişey diyemem..

Çevrimdışı cahitb

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2013, 16:52:34 »
Merhaba arkadaşlar,

Ben de bir forex yatırımcısıyım. Öncelikle şunu söylemeliyim, bu bir kampanya; yani kimse kimseye bedava bir şey vermiyor. Yatırım yapıp belirli bir lot işlem karşılığında bu hediyeleri kazanıyorsunuz ki bu kurum da Türkiye'deki diğer kurumlar gibi SPK (Sermaye Piyasa Kurulu) lisanslı yani devlet tarafından denetleniyor.  Lisansları internet sitelerinden inceleyebilirsiniz.

Forex ile ilgileniyorsanız tavsiye ederim ama anlamıyorsanız girmeyin. Ücretsiz eğitim seminerleri oluyor, onları takip edip bilgi edinebilirsiniz.

Bol kazançlar.