Genelde gördüğüm kampanyaları Buraya her açmaya çalıştığımda Zaten açılmış oluyor..
Hatta bir kaç kez "Zaten Açık bi daha neden açıyorsun" diye kötü azarlayanlar oldu

Beceri dikkat Bilgisayar ile ilgili kampanyalarda Elimden geldiğince insanlara kendimce yardımcı olmaya Hatta kesin olsun diye video ile görüntülü bile Anlatmaya çalışıyorum..
Bu Seferde "Neden anlatiyorsun bizim kazanma şansımız Azalıyor" diyenler çıkıyor..
Bir Ara konuların altına Teşekkür yazıyordum bu seferde insanlar "post mu kasıyorsun" dedi..

Artık sadece teşekkür tıklıyorum..
Ben zaten begenili yarışmalara katılmıyorum..
Artık kucuk ödüllü şeylerle uğraşmıyorum.. veriyoz ufak bir hediye için telefon numaramızı sonra çeşit çeşit reklam bişey değil geçen nerden geldiğini bilmediğim cinsel ürün satış mesajı geldi onuda babam okumuş..
Bence konu açan arkadaşlar zevkle açıyor. Hatta hızlı açmak için yarışıyor bazen ben önce açtım sen önce açtın yarışına bile giriyor.. Modlarda gereksiz ceza vermiyor.. Forum sitesi için aktiflik iyi.. Daha katılımcı olunsun isteniyor ise Komedi Eğlence Siyaset Resim vs. gibi Ek bölümler açılabilir.. Böyle iyi ama gecinip gidiyoz işte