Gönderen Konu: sömürüyü durduralım  (Okunma sayısı 6391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Ynt: sömürüyü durduralım
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2013, 09:34:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
onuyu açmışım.bir çok kişi kazanmış.teşekkür sayıma bakıyorum o konudaki 2:) örneğin ta-da kampanyası yada şu anda uygulamada ist.cevahir Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinün ne kazandım bölümünde görüyorum kiarkadaşlar kazanmış.50 tl. 100 tl.açın bakın 1 teşekkürüm var.ozcartman tarafından.buda insana çok özür dileyerek söylüyorum ki enayilik hissi uyandırıyor.o duruma geldi bence.

Muhakkak ki haklısınız ama bu haklı talebinizi isyanla değil teşvikle dile getirip çözmekten başkada bir yolu yok malesef.
aslında isyan demiyelim de emeğin karşılığını görememek diyelim:( buda üzüyor gerçekkten.yoksa arkadaşlarımızın kazanması bizi sadece mutlu eder.öyle olmasa paylaşım yapmazdık zaten.beklenen sadece bir teşekkür.çok zor olmasa gerek.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2013, 10:22:48 »
Hani biz söz vardır ya ; "iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir"
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2013, 10:26:27 »
Aslında küçük bir butona tıklamak sizin de işinize gelir hem teşekkür etmiş olursunuz hem de o konuyu daha önce görüp görmediğinize de yardımcı olur anlayacağınız bir teşekkür etmek size de faydalı olur emeğin bir karşılığı olmalı

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #23 : 12 Kasım 2013, 10:30:49 »
Aslında küçük bir butona tıklamak sizin de işinize gelir hem teşekkür etmiş olursunuz hem de o konuyu daha önce görüp görmediğinize de yardımcı olur anlayacağınız bir teşekkür etmek size de faydalı olur emeğin bir karşılığı olmalı

Zaten o zihniyetle hareket edince herşey çözülüyor.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 12 Kasım 2013, 11:21:31 »
Sürekli online olup hiç paylaşım yapmamışları bir kenara koyuyorum bu kişiler konusunda hertürlü yaptırım önerinize açığım fakat geri kalanımız_

Yaş ortalaması yüksek aile - iş - çocuk - doğum taşınma  kampanyaları bir arada yürütmeye çabalayan topluluğuz desem yalan olmaz profil istatiklerimiz bu olunca haliyle aktif veya pasif zamanlarımız olabiliyor bu durumda bir üyeyi konu açmak gibi zorlamanın etkili olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca bu kadar aktif üyeyi kampanya konusu açmaya zorlarsan ne biten kampanyaların taşınmasına nede açık konunun yeniden açılmasına moderetör gücümüz yetmez

Ben Teşekkür et butonu aktif olurken konunun altına teşekkür ederim yazanların mesaj kalabalığı yapmasına enngel olmaya çalışmıştım  inan sayılmadığı zaman herkes konunun altına teşekkürederim yazıyordu şimdi neden butona basılmıyor anlayamıyorum.

Tabi önerilerin foruma uygulanma yetkisi admine ait fakat başka önerileriniz varsa memnuniyetle destek olurum.

ben aslında teşekkür konusundaki yoğun çabalarımın sonuç vermemesinden dolayı böyle bir öneride bulundum çok istediğim için değil. bu da bilinsin isterim sizin vesilenizle.

bazı paylaşım yapılan forumlarda teşekkür edilmeden link görülmüyor. böylece ne üye olmayan faydalanabiliyor konudan ne de teşekkür etmeyen. bu şekilde bir düzenleme yapılabilir.

edit : bu arada konuyu okurken sağ üstte bulunan teşekkür butonunu tıklamak iki saniyeden fazla zaman almaz. bu nezakettir. kimseyi küçültmez. konuyu gören her kişinin de buna vakti vardır. bi bakıyosunuz konuyu görüntüleyen 45 kisi, 3 tane teşekkür var. bu arada teşekkür için bir tıklama yapmayan kardeşimiz oyuna bakıp geri dönüp oyunda bilmem neyi nasıl yapıcaz diye ileti bile yazmış o kısacık zamanda.

nokta atışı diye buna derim ben teşekkürler

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #25 : 12 Kasım 2013, 11:24:34 »
Arkadaslar actıgınız konuya değer verildiğini görmek istemeniz tabiki normal ama bu iş bu kadar çok dile getirildiğinde antipatik duruyor. Ben genelde teşekkür ederim bu konuyla ilgili bende birkaç kez uyarıda bulundum ama bu konuya bu kadar takılmaya gerek yok diye düşünüyorum. İlla taktir bekleyerek konu açılmaz açıkcası ben açılan bir konudan yararlanıyorsam benim açtığım konudan da başkası yararlanır bu şekilde teşekkür etmiş ve bana teşekkür edilmiş olur.  Her konuya dip not düşmek teşekkür edin demekte yanlış bence.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 12 Kasım 2013, 11:51:48 »
Arkadaslar actıgınız konuya değer verildiğini görmek istemeniz tabiki normal ama bu iş bu kadar çok dile getirildiğinde antipatik duruyor. Ben genelde teşekkür ederim bu konuyla ilgili bende birkaç kez uyarıda bulundum ama bu konuya bu kadar takılmaya gerek yok diye düşünüyorum. İlla taktir bekleyerek konu açılmaz açıkcası ben açılan bir konudan yararlanıyorsam benim açtığım konudan da başkası yararlanır bu şekilde teşekkür etmiş ve bana teşekkür edilmiş olur.  Her konuya dip not düşmek teşekkür edin demekte yanlış bence.

peki ya sizin açtığınız konudan yararlanıp da bütün kampanyalara katılmasına rağmen hiç birisini forumda açmayan uyanık! arkadaşlara ne diyeceğiz? Bu arkadaşlar hiç az değil emin olun. Ayrıca teşekkür notunu konu altlarına düşmek teşekkür almak için değil teşekkür konusunun eksikliğini, duyarsızlığı vurgulamak için, en azından benim açımdan öyle. yoksa birisi teşekküre tıkladığı zaman benim kazanma şansım artmıyor yada bana bir faydası olmuyor. teşekkür konusunda duyarsız olanları uyarabiliyorsam ben her konuda, amacıma ulaşabiliyorum demektir.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #27 : 12 Kasım 2013, 12:08:44 »
@ozcartman Bu konu göreceli bir kavram mesela ben teşekkür ederin bir üye iken 1 2 kez yazılmasını haklı bulurken teşekkür butonu gerekliliğini konuda dipnot olarak görmeye başlayınca antipatik buluyorum. Ayrıca kampanya her katılan illa sizin konunuzdan görüpte katılmıyor. Haklısınız kullanımı yaygınlaşmalı ama bizlerde bu kadar takılmamalıyız o zaman huzur bozuluyor :)

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 12 Kasım 2013, 12:11:42 »
@ozcartman Bu konu göreceli bir kavram mesela ben teşekkür ederin bir üye iken 1 2 kez yazılmasını haklı bulurken teşekkür butonu gerekliliğini konuda dipnot olarak görmeye başlayınca antipatik buluyorum. Ayrıca kampanya her katılan illa sizin konunuzdan görüpte katılmıyor. Haklısınız kullanımı yaygınlaşmalı ama bizlerde bu kadar takılmamalıyız o zaman huzur bozuluyor :)

tabiki her katılan benden görüp katılmıyor ben de her kampanyayı buradan görmüyorum zaten ancak o konuyu açtıysam paylaşan kişinin emeğine bir teşekkür edip kapatıyorum. huzur konusuna gelince emeğime saygı duyulmadığı zaman da benim huzurum bozuluyor onu nasıl yapıcaz :)

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #29 : 13 Kasım 2013, 18:04:52 »
Konu hakkında birkaç satır okudum tam vakıf değilim olaya ama şunları söylemek istiyorum.

Kampanya olayı bitti, HGK o altın döneminden sonra gerileme dönemine girdi. Bilenler bilir 2 sene önce 10 dakika önceki gönderiyi son gönderilenlerde bulamıyorduk, herkes elinden geleni yapıyordu. Bazı kişiler çok daha fazla uğraşıyordu birçoğunu isim olarak bilmesemde nick'leriyle tanıyorum. Bu çöküşün sebebide 'sömürü'. Hala ayakta tutmaya çalışanlara saygı duyuyorum. Umarım tekrar o tat gelir her ne kadar artık katılmasamda kampanyalara bunu canı gönülden istiyorum. Katılmayıp neden hala burda olduğuma gelince seviyorum be burayı. Her bilgisayarı açtığımda mutlaka şööyle bi bakıyorum siteye. Felan filan. Daha çok şey derim de neyse işte zamanınızı aldım kusura bakmayın. Şansınız bol olsun.
...