Arkadaşlar kızım 1. sınıfa başladı bu sene ve çok iyi gidiyor dersleri ayın öğrencisi oldu ve bende ona tablet almak istiyorum arkadaşlarında varmış ama tabletler hakkında hiçbir bilgim yok maalesef bana hem iyi hemde uygun olan ne önerirsiniz uygun fiyatlı olmasını istiyorum en azından bozulduğunda içim yanmasın kızım kullanacak sonuçta çocuk işte ve nelere dikkat etmem gerekiyor tablet alırken bilgilendirirseniz sevinirim
8 Tane Navitech B90 aldım herkes memnun kaldı. Ses seviyesi ve genişleme yuvaları güzel. İncelemenizi öneririm. Fiyat : 239 Tl idi en son.
Polypad C508 kullanıyorum. Tavsiye Ederim...
CODEGEN almıştım ...
tavsiye etmiyorum.
ses çok az
şarjı çok cabuk bıtıyor.
sadece ön tarafta kamerası var...
görüntü kalitesi pek iyi değil.
bu benim yorumum sadece
begenen de çıkabılır belkı
8 Tane Navitech B90 aldım herkes memnun kaldı. Ses seviyesi ve genişleme yuvaları güzel. İncelemenizi öneririm. Fiyat : 239 Tl idi en son.
bunda sanırım hem arkasında hemde ön tarafında kamera var değilmi birde oyun falan oynayınca kasıyormu cünki kızım genelde oyun yükler
Nasıl olsa çocuk kullancak zaten diyip 7"lik tabletlere 250-300tl vermek yerine biraz daha bütçeyi zorlayıp 500-600tlye 2. el ipad2 almak bence çok daha mantıklı.
Nasıl olsa çocuk kullancak zaten diyip 7"lik tabletlere 250-300tl vermek yerine biraz daha bütçeyi zorlayıp 500-600tlye 2. el ipad2 almak bence çok daha mantıklı.
kızımın eşyalarını hor kullanmadığını bilmesem düşünürdüm:) ama çok hor kullanıyor maalesef
bu facebook daki yarışmalara ve çekilişleri hiç zorlanmadan girebileceğim tablet varsa ona sahip olmak isterim
samsungdan uzak dur tek onu derım...bak benımkı dun servıse gıttı

Savas cok haklı ipad alsan kılıf fılan belkı daha az yıpranır...
bu 3 ürün arasında kaldım ben anlayan biri hangisi daha iyi aralarından söylerse sevinirim birde benim wifi cekiş gücü iyi olması gerekiyor maalesef modemi komşumla ortak kullanıyoruz ve modem komşumda
1. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin2. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin3. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin