Bu kampanya General Motors Türkiye Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 25.10.2013 tarihli ve 24951361-255.01.02/3886-9681 sayılı izni ile 01.11.2013(00.01)-01.02.2014(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde ürün ve hizmetlerin tanıtımı amacıyla General Motors Türkiye Ltd. Şti.’ye ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin (ücretsiz) internet adresine girip üye olduktan sonra çekiliş formunda ad, soyad, adres, telefon, e-mail ve
sahip oldukları Opel markalı araç bilgilerini giren katılımcılara 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Çekilişte 1 kişiye Opel Adam jam A1.2 XEL MT5 WR 2013 model otomobil, 5 kişiye iPhone 5 16 GB (Hat+Kart Hariç) cep telefonu, 10 kişiye iPad Mini 16 GB Wifi tablet pc ikramiyesi verilecektir. Çekiliş 07.02.2014 tarihinde saat 11.00’de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No: 25 Daire: 37 Mecidiyeköy - İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 12.02.2014 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden General Motors Türkiye Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler 27.02.2014 tarihine kadar, yedek talihliler 14.03.2014 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’ye başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde kimlik ve sahibi olunan Opel marka aracın ruhsat ibrazı zorunludur. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler, General Motors Türkiye Ltd. Şti. Çalışanları, Opel Yetkili Servisi çalışanları ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakit karşılığı talep edilemez. İnternet katılımlarında ad, soyad, adres, telefon, e-mail ve Opel marka araç bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Ayrıca Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yapılacak çekiliş ile 3000 kişiye Yol Yardım Hizmetleri Asistans Paketi, 1000 kişiye Ajanda ikramiyesi verilecektir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 numaralı U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.