0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok tebrık ederım Burhan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok tebrık ederım Burhan yaavv burhan bizden de.nicki ne
ben hicaz faslı, dedikodu faslı, yemenli filistinli tunuslu faslı bilmem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler şansınız bol olsunsizi görünce şunu sormak istedim: ev meselesi ne oldu hala alamadım beklemedeyim maalesefev mi kazandınız,tebrik ederim:)teşekkürler evet neredeyse senesi dolacak bekliyoruz hala
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler şansınız bol olsunsizi görünce şunu sormak istedim: ev meselesi ne oldu hala alamadım beklemedeyim maalesefev mi kazandınız,tebrik ederim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler şansınız bol olsunsizi görünce şunu sormak istedim: ev meselesi ne oldu hala alamadım beklemedeyim maalesef
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler şansınız bol olsunsizi görünce şunu sormak istedim: ev meselesi ne oldu
Tebrikler şansınız bol olsun
ilk defa ıpad kazandım,tebrik eden ve etmeyen herkese çok teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah,daha iyileri sizin olsun arkadaşlar