ARYILDIZ GELENEKSEL AŞURE YARIŞMASI :
Öncelikle şu önemli detayı yazmak istiyorum ,geçen yıl internetten alınmış aşure görselleri de paylaşıldı ,bu emek verip uğraşan takipçilerimize büyük haksızlık tabii ki. Ben her ne kadar titizliklikle takip etmeye çalışsam da gözden kaçırabileceklerim olma ihtimali söz konusu.
Bu sebeple bu yıl katılımcılardan 2 görsel istiyorum ,birinci görsel aşureyi yaparken sizide görebileceğimiz fotoğrafınız , ikinci görselde isminizin el yazınızla yazdığı bir kağıt iliştirilmiş aşurenizin fotoğrafı olsun lütfen.
Aşure görselinizi dilediğiniz şekilde süsleyin ,o görselde yardımcı objelerde kullanabilirsiniz , tarifi değil sadece süslenmiş aşure görselini değerlendireceğim. Ben sizlerin çok özel tasarımlar yaratacağınıza eminim...)
4 hafta devam edeceğiz yarışmaya ,her hafta cuma gün bitimine kadar paylaşımlarınızı gönderebilirsiniz ,cumartesi 13.00'da o haftanın kazanan takipçisini açıklayacağım ve diğer hafta paylaşımlarına da pazar sabahından itibaren başlayabilirsiniz.
Her hafta kazanan bir kişi, Aryıldız Aşure Tenceresi kazanacak.
Umarım detaylar anlaşılır olmuştur ,sormak istedikleriniz varsa bekliyorum ,herkese kolay gelsin , yaptığınız aşurelerinizin bereketi evinizi sarsın...)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin