Zannediyorum kampanya paylaşımlarından rahatsız olan bir kaç kişi facebookta dünyayı kurtarmalarına engel olduğum için şikayet ederek hesabımı kapattırmışlar. uzun uğraşlar sonucunda açtırarak şunları yazdım sizlerle de paylaşmak istedim.
Günde yüz tane adını bile bilmediğim oyun istedği alıyorum, haber kaynağında alakam bile olmayan hatta bana kalırsa saçma sapan olan paylaşımlar görüyorum yetmiyor kendi zaman tünelimde garip garip reklamlar paylaşılıyor ancak ben üç beş yarışmaya çekilişe katılınca herkese bir batıyor ki anlamak zor. Sen nasıl ki bi oyunu saatlerce oynayarak zaman geçiriyorsan, sen nasıl ki sağına soluna basit resimler konulmuş sözde derin anlamlar taşıyan resimleri paylaşıyorsan, sen nasıl ki oyunda bir can hakkın daha olsun diye bana ve tüm listene davet gönderiyorsan, sen nasıl ki tuvalete bile giderken check-in yapıp naptığını duyuruyorsan ve bunlar beni bağlamıyorsa; ben de bişeylerle uğraşıyorum sence gereksiz de olsa bu da seni bağlamaz. Sanki facebookta dünyayı kurtarıyormuş gibi haber kaynağına benim paylaştığım bir reklam düşünce rahatsız oluyorsan daha delikanlı ol kaldır arkadaş listenden hesap senin değil mi kim engel oluyor sana?