diazem süre nasıl ?..sen katılmışsındır buna..
Süre 1 ay dostum.Katılmadım daha.. 3 trilyonluk mal alacak gücüm yok o yüzden çıkması zor..
haklısın ancak 3 trilyon olmasa da 3 milyarlık alırsın ..vatandaş alıyor 3 milyarlık çıkıyor haliyle..bizim gibi 100 tl lik alıp ta gazeteye çıkacak diye aval aval bakmıyor..ALLAH çalışana veriyor ..Aslında bizimkisi de enayiliğin babası galiba...
haklısın ancak 3 trilyon olmasa da 3 milyarlık alırsın ..vatandaş alıyor 3 milyarlık çıkıyor haliyle..bizim gibi 100 tl lik alıp ta gazeteye çıkacak diye aval aval bakmıyor..ALLAH çalışana veriyor ..Aslında bizimkisi de enayiliğin babası galiba...
Allah çalışana veriyor kısmına katılmıyorum malesef bunun bu çekiliş vs. için yapılan işlerle alakası yok. Belkide dini açıdan bakılınca caiz bile olmayabilir
zor dostum zor. artık tüm hevesim kaçtı kipa ve carrefourdaki çekilişlerden
zor dostum zor. artık tüm hevesim kaçtı kipa ve carrefourdaki çekilişlerden
Nedir bu kasvetli hava arkadaşlar, kazanacağınıza inanmazsanız kazanamazsınız

Pozitif olun, önceden ben de Carrefour kartlı çekilişlerde kazanamıyordum. Kazımalı karta geçince iki çekilişi tutturduk şükür olsun. 500 tane katılım da yapmadım, birinde 2 katılım diğerinde de 1 katılım. Herkes bütçesine göre, düzenine göre katılmalı, yüksek katılım yapıp kaybedince daha kötü oluyor. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir demiş düşünürler.
Kipa çoğunlukla 2 hafta süreli yapardı, 21. yıl 1 ay sürecek diye bunu da 1 ay yapmışlar sanırım.
bu kampaya ya katılım tarihleri nedir
tahmini katılım 6000 diyorum ben bu grup deterjandan ve bebek bezinden dolayı iyi katılım sayısı yaptırıyor
Bir taneyede çıkar bin tane alanada çıkar Allah nasip ederse olur Her zaman aza kanat getirmek lazım başkaları da nasiplensin hep bana hep bana demeyelim