Şekerbank İnternet Şubesi veya Mobil Şube’ye giren iPad’le çıkıyor!
01-30 Kasım 2013 tarihleri arasında bireysel internet şubesine giriş yapın, çekiliş ile ödül kazanan şanslı 60 kişiden biri olma fırsatını kaçırmayın
Kampanyaya katılmak için 1-30 Kasım 2013 tarihleri arasında Şekerbank Bireysel İnternet şubesine ya da cep telefonunuzdan Şeker Mobil şube uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Kampanya katılımı için İnternet şubesi ya da Şeker Mobil Şube’ye girişin akabinde herhangi bir işlem yapma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.
Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.
Mevcut durumda İnternet Şubesi ve/veya Şeker Mobil Şube’yi kullanan müşterilerimiz de kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya katılımı için yeni müşteri olma zorunluluğu bulunmamaktadır.
Bu kampanya Şekerbank T.A.Ş tarafından MPİ’nin 24/10/2013 tarih ve 58259698-255.01.02/3865-9625 sayılı izni ile Mucize Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.
Kampanya 01.11.2013 (saat 00:00)-30.11.2013 (saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.
Belirlenen dönemde Türkiye genelinde Şekerbank bireysel internet şubesi veya Şeker Mobil şubeye giriş yapan müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanya katılımı bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Talihliler, 05.12.2013 Saat:11:00 Mucize Tanıtım Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Çekiliş sonucunda ikramiye olarak; 60 kişi Apple Tablet Pc iPad Mini 16 Gb Wifi kazanacaktır.
Kazanan talihliler, 10.12.2013 tarihli Vatan gazetesinde ilan edilecektir.
Asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır.
25.12.2013 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 09.01.2014 tarihinde mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.
Kampanya sadece Şekerbank T.A.Ş. bireysel müşterilerini kapsamaktadır. Ticari ve Kurumsal müşteriler kampanya kapsamı dışındadır.
Şekerbank Kredi Kartı, Bireysel Kredileri, Kredili Mevduat Hesabı vb. ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi ikramiye verilmeyecektir.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Çekilişe, 18 yaşından küçükler ve Şekerbank T.A.Ş ve iştirakçileri ile Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin