0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar az önce hediye elime ulaştı. Şimdi kutusunu açmaya gidiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar az önce hediye elime ulaştı. Şimdi kutusunu açmaya gidiyorum Archancan selamÖdülü kazandıktan sonra mail veya telefonla iletişime geçtiler mi hocam?Ben de kazandım da o yüzden soruyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar az önce hediye elime ulaştı. Şimdi kutusunu açmaya gidiyorum Archancan selamÖdülü kazandıktan sonra mail veya telefonla iletişime geçtiler mi hocam?Ben de kazandım da o yüzden soruyorum.tebrikler allotrop senmiydin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar az önce hediye elime ulaştı. Şimdi kutusunu açmaya gidiyorum Archancan selamÖdülü kazandıktan sonra mail veya telefonla iletişime geçtiler mi hocam?Ben de kazandım da o yüzden soruyorum.tebrikler allotrop senmiydin Bendim. Geçen hafta son saniye 3lüğü ile beni geçen de sen miydin? Bu arada seni arayan soran oldu mu hocam ödülle ilgili?