0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benmkide şimdi geldi benm cadı kız kartonu resmen parçalayıp dağıttı içindekileri broşürde içerisinde büyükler için çocuklar için ve 5 adet numune boy olduğu yazıyo bende ortalığı karıştırıyorum acaba kayıpmı çocuk paketi diye sanırım kimseye gitmemiş çocuk paketi yanlışmıyım ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmkide şimdi geldi benm cadı kız kartonu resmen parçalayıp dağıttı içindekileri broşürde içerisinde büyükler için çocuklar için ve 5 adet numune boy olduğu yazıyo bende ortalığı karıştırıyorum acaba kayıpmı çocuk paketi diye sanırım kimseye gitmemiş çocuk paketi yanlışmıyım ? canım bana geldi sarı kutu olan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmkide şimdi geldi benm cadı kız kartonu resmen parçalayıp dağıttı içindekileri broşürde içerisinde büyükler için çocuklar için ve 5 adet numune boy olduğu yazıyo bende ortalığı karıştırıyorum acaba kayıpmı çocuk paketi diye sanırım kimseye gitmemiş çocuk paketi yanlışmıyım ? canım bana geldi sarı kutu olanyani 2 adetmi kutulu geldi cnm bana yetişkinler için olan geldi ama çocuklar için olan yok