Gönderen Konu: Forumda mobilyacı var mı ???  (Okunma sayısı 4976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
Ynt: Forumda mobilyacı var mı ???
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2013, 14:32:24 »
izmirde oturuyorsanız karabağlar mobilya sanayine uğrayın derim.her bütçeye keseye göre uygun şeyler bulunabilir.vakit ayırıp gezmek gerekir.benim eşimmm mobilya dekarasyon ustasıdır.çok şükür hiç mobilya derdim olmuyor.müşterileride yaptıracakları ürünlerin şekline çoğu kendi karar veriyor.ya anlatıyorlar yada kendileri çizip veriyorlar.bazen bayıldığım modeller çıkıyor.kendiniz yaptırırsanız çevrenizde varsa herşey gönlünüze göre olur.hemde kaliteli uzun ömürlü olur.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2013, 22:33:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
izmirde oturuyorsanız karabağlar mobilya sanayine uğrayın derim.her bütçeye keseye göre uygun şeyler bulunabilir.vakit ayırıp gezmek gerekir.benim eşimmm mobilya dekarasyon ustasıdır.çok şükür hiç mobilya derdim olmuyor.müşterileride yaptıracakları ürünlerin şekline çoğu kendi karar veriyor.ya anlatıyorlar yada kendileri çizip veriyorlar.bazen bayıldığım modeller çıkıyor.kendiniz yaptırırsanız çevrenizde varsa herşey gönlünüze göre olur.hemde kaliteli uzun ömürlü olur.

İstanbuldayım... çevrembe birçok mobilyacı var ama tasarımı verdiğimde ortaya ne çıkacak tam bilemiyorum ... görüp almak daha mantıkı geliyor şu an için, hem de garantili olacağı için bana daha uygun ..
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2013, 08:09:45 »
Ben evlenirken 5 ay önce mobilya arayışına girdik eşim ile istikbale gittik uçuk bir fiyat çıkardı toplu aldığımız için fazla indirim yapmadilar sonra bellona ana bayisine gittik çok uygun fiyata aldik tasinirken deri koltuk yirtildi servis geldi yenisini değiştirdi bence garantili yerden alinda neresi olursa olsun

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #13 : 30 Ekim 2013, 09:06:08 »
benimde dönüp dolaşıp yine gittiğim yer hep bellonadır mutfak masama kadar herşey bellona, hem keseye uygun hem modeli içinze siniyor, outlet mağazalarında çok uygun fiyata bişeyler aldık benim smart tv var ve duvar ünitesi kullanamıycaktık onun ayarında bir pc masası gerekiyordu aylarca internette aradım bellonaya bi gittik hemen çok şık bir masa bulduk inanamadım bu kadar çabuk bulabiliceğimi şaşırmıştım marangozdanda üzerine yatay uzun basamak şeklinde 2 tane kapaklı dolap yaptırdık herkes bu şekilde bir bütün olduğunu nereden aldığımızı soruyor çevrenizde büyük outlet mağazaları varsa en dip bölümlerinde uyguna bişeyler bulabilirsiniz

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2013, 09:24:02 »
benimde dönüp dolaşıp yine gittiğim yer hep bellonadır mutfak masama kadar herşey bellona, hem keseye uygun hem modeli içinze siniyor, outlet mağazalarında çok uygun fiyata bişeyler aldık benim smart tv var ve duvar ünitesi kullanamıycaktık onun ayarında bir pc masası gerekiyordu aylarca internette aradım bellonaya bi gittik hemen çok şık bir masa bulduk inanamadım bu kadar çabuk bulabiliceğimi şaşırmıştım marangozdanda üzerine yatay uzun basamak şeklinde 2 tane kapaklı dolap yaptırdık herkes bu şekilde bir bütün olduğunu nereden aldığımızı soruyor çevrenizde büyük outlet mağazaları varsa en dip bölümlerinde uyguna bişeyler bulabilirsiniz

maalesef Bellonada bulamadım :(

[url]
Ben evlenirken 5 ay önce mobilya arayışına girdik eşim ile istikbale gittik uçuk bir fiyat çıkardı toplu aldığımız için fazla indirim yapmadilar sonra bellona ana bayisine gittik çok uygun fiyata aldik tasinirken deri koltuk yirtildi servis geldi yenisini değiştirdi bence garantili yerden alinda neresi olursa olsun

ben de kesinlikle garantili olsun istiyorum...

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2013, 09:32:55 »
divan mobilya var sakaryanın yerli firması koltuklar çelik iskeletli oraya baktınızmı hiç üstwlik kendi imalatları olduğu için sizin zevkinize göre yaptırabiliyorsunuz mobilyayı koltuklardada döşeme şeklini seçebiliyorsunuz kullanan ve memnun kalan çok kişi var çevremde özellikle köşe takımlarını tavsiye ederim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 30 Ekim 2013, 11:30:22 »
isitkbal,bellona,mondi kardeş şirketler hepsi boydak grubuna bağlı anlayacağınız hangisini tercih ederseniz edin garantisi var hemen servis gelip ilgileniyor şu sıralar istikbalin 1000 tl indirimi(bildiğim kadarıyla)devam ediyor

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 30 Ekim 2013, 11:33:51 »
isitkbal,bellona,mondi kardeş şirketler hepsi boydak grubuna bağlı anlayacağınız hangisini tercih ederseniz edin garantisi var hemen servis gelip ilgileniyor şu sıralar istikbalin 1000 tl indirimi(bildiğim kadarıyla)devam ediyor

evet, kardeş olduklarını biliyorum da modellerden bana uyan olmadı :( 1000 TL inrim de 8000 lik alışveriş yapana :/

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 30 Ekim 2013, 11:59:25 »
mondi de kampanya vardı

geçen reklamlarına rastladım

araştırın

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 30 Ekim 2013, 21:35:03 »
bende yarın beylikdüzünde türkiyenin en büyük outlet mağazası olan outlet center daki bellona outlet mağazasına bakacağım.hakikaten outlet mağazalarında katalogda olmayan ürünleri var.bencede zaman ayırın ve bakın derim.nesliyaren hanım
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.