Bu kampanya Ana Gıda Ihtiyaç Maddeleri San. ve Tic. A.S. tarafından MPI Genel Müdürlügü’nün 11.09.2013 tarihli ve 24951361-255.01.02/3306-8410 sayılı izni ile 26.09.2013-20.11.2013 tarihleri arasında gerçeklestirilecektir. Türkiye genelindeki tüm Migros magazalarından (tüm Migros, 5M Migros, Migros Jet ve/veya Sanal Market’ten yapılan alısverislerde geçerlidir.) Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli kartlar ile tek seferde 20 TL ve katları tutarında Ana Gıda I ket’ten yapıl htiyaç Maddeleri San. ve Tic. A.S.’ye ait Komili markalı sıvı yag ürünleri, Kırlangıç markalı sıvı yag ürünleri ve Kırlangıç markalı kisisel bakım ürünlerinin herhangi birinden birlikte veya ayrı ayrı satın alan kart sahipleri çekilise dahil edilecektir. Çekiliste 1 kisi Kia Sportage Benz 1600 CC 135 HP 2013 model araç, 5 kisi Arçelik A La Chef Fırın 9782 ZTS, 50 kisi Arçelik Mini Telve Kahve Makinesi K-3200 ikramiyesi kazanacaktır. I ag kramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. Ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.Çekilis 06.12.2013 tarihinde, saat 12.00’de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Sti. Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç Is Merk. No:25 D:37 Mecidiyeköy/Istanbul adresinde bulunan konferans salonunda gerçeklestirilecektir. Kazanan talihliler 10.12.2013 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 25.12.2013 tarihine kadar, yedek talihli ise, ikramiye teslimi için en geç 09.01.2014 tarihine kadar kimlikleri ve alısverisine dair fis/faturası ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne basvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu çekilise Ana Gıda ve Ihtiyaç Maddeleri San. ve Tic. A.S., Migros Ticaret A.S. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Sti. çalısanları ile 18 yasından küçükler katılamaz, katılmıs ve kazanmıs olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dısında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No’lu U2 Kampanya Danısma Hattı’ndan ögrenebilirsiniz. Bu çekilise katılan herkes, yukarıdaki sartları kabul etmis sayılır.
bu kampanya ''Komili Sofralara Lezzet, Herkese Mutluluk Dağıtıyor!'' kampanyasıyla aynı kampanyamı? sanki iki ayrı kampanya gibi duyurulmuş money club sitesinde?
bu kampanya ''Komili Sofralara Lezzet, Herkese Mutluluk Dağıtıyor!'' kampanyasıyla aynı kampanyamı? sanki iki ayrı kampanya gibi duyurulmuş money club sitesinde?
Evet aynı kampanya, geçen yıl da aynı taktiği yaptılar. Bir insertte Komili ürünleri öne çıkarıldı, sonraki insertte de aynı şekilde Kırlangıç ürünleri öne çıkartılmıştı. İkisi de Anadolu Holding'e ait Ana Gıda'nın markalarıdır, iki ayrı araba verilmeyecek. Tek araba verilecek.
Fazla stok yapmamanızı öneriyorum, zira yılbaşına yakın dönemde Carrefour'da da aynı çekilişi yapabilirler. Elbette karar sizin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin