Gönderen Konu: Fuse Tea  (Okunma sayısı 7374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Fuse Tea
« Yanıtla #30 : 31 Ekim 2013, 13:13:00 »
Forumun daimi üyeleri arasında olmasını destekliyorum bende.Orkide beni yakıyordu bi ara mesela :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 31 Ekim 2013, 13:13:11 »
ben yedeklerde tanıdık kimse olmadığını göze alarak vermeyi düşündüm. ama eğer senin hakkını engelleyeceksem vermem tabiki de.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2013, 13:21:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben yedeklerde tanıdık kimse olmadığını göze alarak vermeyi düşündüm. ama eğer senin hakkını engelleyeceksem vermem tabiki de.
Dimeste fiş veriyorum de de başına neler geliyor izleyelim :)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2013, 13:25:05 »
Dimeste fiş veriyorum de de başına neler geliyor izleyelim :)
fiş vermiyorum açık arttırmayla satıyorum artık  ;D

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 31 Ekim 2013, 13:42:53 »
Forumun daimi üyeleri arasında olmasını destekliyorum bende.Orkide beni yakıyordu bi ara mesela :)
Buradan da şöyle birşey çıkıyor. Daimi üyenin bilinçli katılımcı olduğunu varsayarsak fiş kaybetme ihtimalinin düşük olduğunu söyleyebiliriz. Peki neden fiş isteyecek o zaman?

Tanıdık birinin olup olmaması önemli değil, önemli olan hak edenin kazanması değil mi?

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 31 Ekim 2013, 13:47:49 »
İstediğin kadar daimi ol eve bi temizlikçî gelir siler süpürür.Yada ufaklık alır yırtar hepsi olabilir.Burada daimi arkadaşlar arasında olmasını destekliyorum ve daimi olmayanların ise sadece bu durum için gelip yazmalarından ve katkısı olmamasından dolayı desteklemiyorum.Farkında değilsiniz ama ister verin deyin ister demeyin buradaki birçok kişi dost.Telefonuda var birbirinde facebooktada ekli yüz yüzede görüşür vs vs.Yani forumun daimi üyesi her halükarda birbirine yardım eder.

En basiti şimdi yedekte olsam anvili cepten arayıp alırım elindeki bütün fişleri kimseye yar etmem..
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2013, 13:52:37 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 31 Ekim 2013, 14:00:06 »
İstediğin kadar daimi ol eve bi temizlikçî gelir siler süpürür.Yada ufaklık alır yırtar hepsi olabilir.Burada daimi arkadaşlar arasında olmasını destekliyorum ve daimi olmayanların ise sadece bu durum için gelip yazmalarından ve katkısı olmamasından dolayı desteklemiyorum.Farkında değilsiniz ama ister verin deyin ister demeyin buradaki birçok kişi dost.Telefonuda var birbirinde facebooktada ekli yüz yüzede görüşür vs vs.Yani forumun daimi üyesi her halükarda birbirine yardım eder.

En basiti şimdi yedekte olsam anvili cepten arayıp alırım elindeki bütün fişleri kimseye yar etmem..
Yazdıklarımın burada dostluk kurmuş insanlar arasındaki fiş alışverişini engellemeyeceğini zaten biliyorum. Amacım sadece bir kağıt parçası gibi görünen şeyin el değiştirmesinin, hak yenmesi anlamına gelebileceğinin herkes tarafından anlaşılmasıydı. Umarım yazdıklarım tüm üyeler tarafından tam ve doğru olarak anlaşılmıştır.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 31 Ekim 2013, 14:02:17 »
sadece 2 mesajı olan birine fiş vermek adil mi?

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 31 Ekim 2013, 14:06:14 »
sadece 2 mesajı olan birine fiş vermek adil mi?
adamın 2 mesajı var, geri kalanların çoğunun hiç mesajı yok  ;D

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #39 : 31 Ekim 2013, 14:13:22 »
Şimdi mesaj sayısını artırmak üzere tüm konulara teşekkürler yazan birileri türer yine :D
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche